Lai atskatītos uz 2016. gadā paveikto un ielūkotos nākamās futbola sezonas galvenajās aktualitātēs, otrdien, 27. decembrī, Latvijas Futbola federācija (LFF) organizēja akreditēto futbola akadēmiju vadītāju un pārstāvju kopīgu tikšanos.

LFF akreditēto futbola akadēmiju sporta direktoru seminārā bija iespēja piedalīties gan akadēmiju vadītājiem, gan treneriem. Klātesošos uzrunāja un par aktualitātēm informēja LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs, bet savas 2016. gada darba atskaites sniedza LFF Futbola akadēmijas galvenais treneris Aleksandrs Jeļisejevs, Latvijas U-17 izlases galvenais treneris Igors Stepanovs un Latvijas U-19 izlases galvenais treneris Aleksandrs Basovs.

 Foto no semināra

Semināra dalībnieki tika aicināti diskutēt par Latvijas jaunatnes futbola attīstības virzieniem un mērķiem, bet par akadēmiju darbu 2016. gadā savu analīzi piedāvāja LFF akadēmiju eksperts Jurijs Popkovs. Tāpat klātesošie tika iepazīstināti ar spēlētāju datu uzskaites sistēmu "YoPlayDo", lemjot par tās lietderību sava ikdienas darba pilnveidošanai.


Latvijas Futbola federācija