Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina Latvijas futbola izlases līdzjutējus savlaicīgi pieteikties biļetēm uz 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēli starp Šveices un Latvijas izlasi. Spēle notiks sestdien, 25. martā plkst 18:00 (pēc vietējā laika) / plkst 19:00 (pēc Latvijas laika) “Stade de Genève" stadionā, Ženēvā.

Kā LFF.lv informēja spēles organizatori Šveices Futbola federācija, Latvijas (kā viesu komandas) fani var iegādāties biļetes uz šo maču viesu faniem paredzētajās vietās stadiona "W" sektorā par 28 EUR (CHF 30.00).

Lai pieteiktos biļešu iegādei Latvijas fanu sektorā, līdzjutēji tiek aicināti līdz 2017. gada 19. janvārim aizpildīt zemāk norādīto pieteikuma anketu.

ŠVEICE - LATVIJA: Biļešu pieteikuma ONLINE anketa

LFF informēs pieteikumā norādīto kontaktpersonu par tālāko biļešu iegādes un saņemšanas procedūru. Precīza biļešu saņemšanas vieta un laiks tiks paziņota papildus, atkarībā no pieteikto biļešu skaita.

Papildu jautājumu vai neskaidrību gadījumā Latvijas fani tiek aicināti sazināties ar epasta events@lff.lv palīdzību ar norādi virsrakstā "Par 25.03.2017. ŠVEICE - LATVIJA spēli".

MEDIJU AKREDITĀCIJAS

Tikmēr tie mediju pārstāvji, kas plāno doties uz Šveici, tiek aicināti pieteikt akreditāciju uz šo spēli caur Latvijas Futbola federāciju. Akreditācijas pieteikums jāiesniedz elektroniski epastā vai telefoniski Latvijas izlases preses sekretāram, norādot sekojošu informāciju:

- VĀRDS UZVĀRDS;
- MEDIJU KOMPĀNIJA;

- TELEFONS / EPASTS turpmākajai komunikācijai;
- AKREDITĀCIJAS VEIDS (MEDIA, PHOTO, TV NO-RIGHTS HOLDER);
- PLĀNOTAIS IERAŠANĀS DATUMS / LAIKS ŠVEICĒ!

(!) Mediju akreditāciju pieteikuma termiņš: ceturtdiena, 2. marts.

Informācija par akreditācijas apstiprinājumu un tās saņemšanas iespējām tiks nosūtīta medijiem pieteikumā norādītajā epastā. 

Būsim kopā 25. martā Šveicē!


Latvijas Futbola federācija