Aizvadītajā sestdienā notikušajā Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Virslīgas čempionāta mačā uzvaru izcīnīja "New Project" vienība, kas izbraukumā ar rezultātu 10:5 uzveica "RTU/Madona" FK, tādējādi pakāpjoties uz trešo pozīciju sacensību kopvērtējuma tabulā. Savukārt svētdien atcelta tika paredzētā cīņa starp SK "Monarhs" un "TFK Rēzekne" vienībām.

Sestdien Madonā notikušais devītās kārtas mačs kļuva par vienu šīs sezonas rezultatīvākajām cīņām, abām komandām kopumā gūstot 15 vārtus. Pirmo puslaiku rīdzinieki noslēdza ar minimālu 3:2 pārsvaru, savukārt pēc pārtraukuma līdz mača 33. minūtei jaunā projekta pārstāvji prata palielināt rezultāta handikapu līdz sev labvēlīgi pārliecinošajam 7:3. Atlikušajā cīņas gaitā madoniešiem tā pa īstam arī neizdevās apdraudēt pretinieku komfortablo pārsvaru, un "New Project" izcīnīja savu trešo uzvaru šajā sezonā.

Rīdzinieku rindās šajā spēlē četrus vārtus guva Pāvels Kočetkovs, divus Nikolajs Kočerigins, bet pa vieniem Aivis Poklikajevs, Grigorijs Stepaņuks, Romans Solomevičs un Marks Molčanovs. Tikmēr laukuma saimnieku sastāvā pa reizei spēles protokolā atzīmējās Gatis Zankovskis, Edgars Bricis, Renārs Pastars un Andrejs Sitiks.

Kaut arī "New Project" turnīra kopvērtējumā pacēlās uz trešo vietu, tā joprojām ievērojami atpaliek no abām līderēm, atrodoties no FK "RABA" sešu, bet no FK "Nikars" – deviņu punktu atstatumā.

Vēl viena nedēļas nogalē "Elektrum" Olimpiskajā centrā paredzētā atliktā septītās kārtas spēle starp SK "Monarhs" un TFK "Rēzekne" nenotika mājinieku nesagatavotā laukuma dēļ.

Kā vēstīts, līdz ar Latvijas nacionālās izlases piedalīšanos Baltijas kausa izcīņā vairāk spēļu aizvadītajās brīvdienās Virslīgas čempionātā nenotika.

Latvijas telpu futbola saimes spēcīgākās komandas laukumā atkal dosies jau šajā nedēļas nogalē, kad ieplānoti trīs mači. Sestdien plkst. 14:30 FK "Nikars" "Elektrum" Olimpiskajā centrā uzņems "Daugavpilis" komandu, bet stundu vēlāk – plkst. 15:30 – FK "RABA" Salaspilī samēros spēkus ar FK "BEITAR". Tikmēr svētdien plkst. 15:00 TFK "Rēzekne" Ludzas sporta hallē tiksies ar "RTU/Madona" FK.

uzzini vairāk un skaties spēļu video


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
FOTO - "New Project"