Svētdien, 11. decembrī Latvijas telpu futbola izlase Baltijas Kausa izcīņas ietvaros Jelgavā tiksies ar dienvidu kaimiņiem Lietuvu. Šī spēle kļūs par noslēdzošo un izšķirošo šajā Baltijas Kausa izcīņā, turklāt tieši abas šīs komandas šobrīd pretendē uz kopējo uzvaru kopvērtējumā. Spēles sākums Zemgales Olimpiskā centra hallē paredzēts plkst 14:00. Skatītājiem ieeja būs BEZ MAKSAS. 

Seko līdzi spēlei tiešraidē no Jelgavas ŠEIT: LATVIJA - LIETUVA

Kā jau ziņots, turnīra atklāšanas spēlē piektdien Latvijas telpu futbola izlase ar rezultātu 2:0 pārspēja Igauniju, tikmēr abu mūsu kaimiņvalstu duelis sestdien noslēdzās neizšķirti 1:1. Tādējādi viena apļa turnīra kopvērtējumā Latvijas izlasei pirms spēles ar Lietuvu ir trīs punkti un uzvarai kopvērtējumā pietiek arī ar neizšķirtu, kamēr lietuviešiem šajā spēlē nepieciešama tikai un vienīgi uzvara. 

Jau ziņojām, ka Latvijas telpu futbola izlasei šīs spēles vienlaikus kalpos par nozīmīgu sagatavošanās posmu pirms nākamā gada janvāra beigās paredzētajām 2018. gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīra spēlēm, kurā mūsu komanda tiksies ar Igauniju, Vāciju un Armēniju. Arī šī turnīra spēles notiks ZOC hallē, Jelgavā.

BALTIJAS KAUSA IZCĪŅAS VĒSTURE (2008. - 2015. GADS)​BALTIJAS KAUSS 2016: KOMANDU SASTĀVI

Būsim kopā ar Latvijas telpu futbola izlasi cīņā par Baltijas Kausa trofeju!


Latvijas Futbola federācija