Rīgas Futbola federācija (RFF) un Futbola Turnīru asociācija (FTA) aicina Rīgas un Rīgas rajona komandas pieteikties 2017. gada "SynotTip" Rīgas kausa izcīņai telpu futbolā, kas notiks laika posmā no 2. janvāra līdz 12. martam. Sacensības risināsies piecās kārtās - no 1/16 fināla līdz finālam pēc izslēgšanas spēļu sistēmas. Maksimālais dalībnieku skaits - 32 komandas.

Kausa izcīņai var pieteikties līdz 2016. gada 20. decembrim un to var izdarīt ikviena Rīgas vai Rīgas rajona komanda, tomēr paredzams, ka lielākā daļa būs no Rīgas telpu futbola čempionāta, kurā šogad trīs līgās sacenšas 47 vienības, kā arī no Latvijas telpu futbola čempionāta, kur abās līgās startē desmit Latvijas galvaspilsētas vienības. Visas spēles norisināsies komandu mājās zālēs Rīgā vai Rīgas tuvākajos rajonos, bet fināls ieplānots 12. martā Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9.

Latvijas telpu futbola čempionāta Pirmās līgas un Virslīgas Rīgas komandas, kuras vēlēsies iesaistīties cīņā par kausa izcīņu, sāks izspēli no ceturtdaļfināla. Latvijas galvaspilsētas kausa izcīņas uzvarētāji tiks apbalvoti ar kausu un piemiņas balvām, kā arī ar iespēju sezonas beigās kopā ar Rīgas telpu futbola čempionāta Elites līgas uzvarētājiem izspēlēt galvaspilsētas Superkausu.

Iepriekšējā Rīgas kausa izcīņā par labākajiem kļuva "New Project" komandas futbolisti, apspēlējot finālā komandu "TENTE" ar rezultātu 3:0, savukārt Superkausa izcīņā tas pats "New Project" sarūgtināja "JakoSport&Graanul Pellets" ar 2:1. 2016. gada Rīgas telpu futbola kausa izcīņas spēļu rezultātus, foto un video iespējams apskatīt ŠEIT.

Detalizētu informāciju par 2017. gada "SynotTip" Rīgas telpu futbola kausa izcīņu var atrast turnīra reglamentā. Savukārt pieteikums līdz 20. decembrim jāiesūta uz e-pasta adresi eduards.borisevics@fta.lv.


Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola federācija