Latvijas Sieviešu Futbola līgas (SFL) 2016. gada sezonas noslēguma vakarā šo piektdien, 25. novembrī "Bellevue Park Hotel Riga" viesnīcā tradicionāli tiks godinātas čempionāta labākās komandas un spēlētājas, kā arī tiesneses. 

Sezonas noslēguma vakarā klātesošos sagaidīs arī SFL godalgoto vietu ieguvēju sumināšana un SFL galvenās trofejas pasniegšana Rīgas Futbola skolas komandai. Pateicībā par ieguldījumu Latvijas sieviešu futbola attīstībā, tiks sveikti čempionātā startējošie klubi. Pateicībā par sadarbību aizvadītajā sezonā, tiks sveikti arī sacensību tiesneši. 

Labākā SFL spēlētāja tiks noteikta katrā laukuma pozīcijā, čempionāta rīkotājiem, Latvijas nacionālās sieviešu izlases treneriem, Latvijas meiteņu WU-17, WU-19 izlašu treneriem un SFL klubu treneriem balsojot par organizatoru izvirzītajām kandidātēm katrā pozīcijā. Tāpat tiks noteikta sezonas simboliskā SFL izlase. Pasākuma laikā tiks sveikta SFL sezonas labākā tiesnese un tiesneses asistente, kur nomināciju uzvarētājus izraudzīsies Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu komiteja.

Pasākuma viesus ar savu klātbūtni šoreiz godinās arī LFF valdes loceklis un LFF attīstības komitejas priekšsēdētāja vietnieks Žoržs Tikmers, kā arī LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks. Pasākumu vadīs Jogita Pūpola un Valters Fridenbergs. Šoreiz tā rīkotāji parūpējušies par īpaši bagātīgu izklaides programmu, starp kuriem paredzēti arī dažādi muzikālie priekšnesumi, futbola triku jeb freestyle paraugdemostrējumi, svinīgās svētku kūkas griešana un daudz kas cits. 

Pasākuma norisei un tā galvenajiem notikumiem futbola līdzjutēji varēs sekot līdzi sociālajā tīklā FACEBOOK un TWITTER, savukārt visu laureātu un apbalvoto personu vārdi tiks nopublicēti neilgi pēc pasākuma beigām LFF.lv mājaslapā

Kā zināms, šosezon par SFL čempionvienību jau ceturto gadu pēc kārtas kļuva Rīgas Futbola skola, kurai labāko trijniekā sekoja FK Liepāja un FC Riga United Ladies komandas. SFL šīs sezonas sacensībās piedalījās piecas komandas, kas aizvadīja trīs apļu sacensības. Galvaspilsētas klubs šogad trešo reizi vēsturē triumfēja arī Latvijas Kausa izcīņā, finālā ar rezultātu 8:0 pārspējot arī Rēzeknes BJSS/VRS Optimists - R komandu. Tikmēr Rīgas Futbola skolas spēlētājas galvenās treneris Anastasijas Ročānes vadībā triumfēja Sieviešu 1. līgas čempionātā deviņu komandu konkurencē

Sieviešu Futbola turnīriem iespējams sekot līdzi LFF.lv mājaslapā

Sieviešu futbola jaunumi un aktuālie notikumi LFF.lv mājaslapā

Atskats uz 2015. gada SFL noslēguma vakaru


Latvijas Futbola federācija