Šo sestdien ar spēli starp FK "Nīca" un "Rīgas Pašvaldības policija" komandām sāksies Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Latvijas kausa izcīņa, kurā piedalīsies 22 komandas. Tāpat nedēļas nogalē risināsies kārtējās Virslīgas un 1.līgas čempionātu cīņas.

Latvijas kausa turnīru 12 vienības sāks no 1/16 fināla kārtas, savukārt septiņi Virslīgas klubi, divas 1.līgas vienības, kā arī Rīgas čempionātā startējošā FC "Inter" šajās sacensībās iesaistīsies no astotdaļfināla. Pirmās kārtas cīņas tiks izspēlētas laika periodā līdz 10. decembrim, kamēr astotdaļfinālus plānots aizvadīt no 10. decembra līdz 26. decembrim

Kā minēts, šo sestdien plkst. 14:00 Nīcas sporta hallē notiks mačs starp FK "Nīca" un "Rīgas Pašvaldības policija", savukārt nākamās kalendārās nedēļas šķērsgriezumā līdzjutējus priecēs cīņas starp "UNICEF" un FC "Nikers" (22. novembris plkst. 19:30), FK "Kadaga" un SK "Latgols" (26. novembris plkst. 16:00), kā arī starp "Ošukalns" un SMFK "Zellis" (27. novembris plkst. 15:00).

Divas atlikušās 1/16 fināla cīņas ("Talsi/FK Laidze" pret "Valmiera Glass VIA" un "Liepājas papīrs" pret "Preiļu BJSS") risināsies attiecīgi 3. un 10. decembrī.

Jau tagad zināmi divi astotdaļfināla pāri – cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā spēkiem mērosies FC "Inter" un SK "Monarhs", kā arī "PB Line/Dinair" un TFK "Rēzekne". Savukārt piecas Virslīgas komandas (FK "Nikars", FK "RABA", "New Project", FC "Petrow" un "RTU/Madona" FK) un 1.līgas pērnās sezonas sudraba medaļniece TFK "Salaspils/TENTE" savus pretiniekus uzzinās pēc 1/16 fināla mačiem.

Tāpat šajā nedēļas nogalē skatītājus priecēs kārtējās Virslīgas un 1. līgas spēles. Latvijas telpu futbola spēcīgāko klubu saimē ceturtdien "Elektrum" Olimpiskajā centrā plkst. 21:00 notiks mačs starp deviņkārtējo titula ieguvēju FK "Nikars" un SK "Monarhs", bet pārējās trīs Virslīgas cīņas risināsies sestdien. Madonā plkst. 15:00 "RTU/Madona" FK uzņems FC "Petrow", Spuņciemā plkst. 18:30 FK "BEITAR" tiksies ar "Daugavpils" komandu, savukārt "Elektrum" Olimpiskajā centrā plkst. 20:15 "New Project" spēkosies ar FK "RABA".

Tikmēr 1.līgas turnīrā 19. un 20. novembrī notiks otrās kārtas mači. Pirmajā no šīm dienām plkst. 17:00 Valmierā vietējā "Valmiera Glass VIA" tiksies ar SK "Latgols", bet plkst. 20:00 Kuldīgā FC "Nikers" uzņems "RSU/BAO Dobele" komandu. Svētdien plkst. 12:15 Salaspilī TFK "Salaspils/TENTE" spēkosies pret "Ošukalns", kamēr plkst. 15:00 "Preiļu BJSS" mājas laukumā cīnīsies ar "PB Line/Dinair".


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija
FOTO - FK "Nikars"