Ceturtdien, 17. novembrī, komanda.lv Pirmās līgas čempionāta klubu vadības pārstāvji tikās "Mercure Riga Centre hotel" viesnīcas telpās kopīgās sezonas noslēguma pusdienās, lai atskatītos uz aizvadītajā sezonā paveikto un ielūkotos nākamā gada iecerēs.

Ar čempionāta klubu vadības cilvēkiem tikās Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sacensību nodaļas vadītājs Arturs Gaidels un turnīra titulsponsora – sporta preču veikala "Komanda" – projektu vadītājs Oskars Sijāts.

Tikšanās laikā tika izrunāti šosezon piedzīvotie notikumi kā laukumos, tā ārpus tiem, klubu pārstāvjiem apmainoties saviem secinājumiem un ieteikumiem čempionāta organizatoriskās puses uzlabošanai.

Tāpat pusdienu dalībnieki kā pirmie varēja novērtēt pēc sezonas beigām apkopoto čempionāta foto mirkļu galeriju, kas drīzumā būs aplūkojama arī veikala "Komanda" telpās, Grostonas ielā 6b, "Elektrum" Olimpiskajā centrā.

 komanda.lv Pirmās līgas sezona 2016 foto mirkļos

LFF izsaka pateicību sezonas foto mirkļu galerijas autoriem Aleksandram Buhanskim, Ievai Babrei, Jānim Līgatam, Jurim Gūtmanam, Mārim Rožānam un Raivim Kanderam.

Šādas sezonas noslēguma pusdienas tika rīkotas pirmoreiz čempionāta vēsturē.


Latvijas Futbola federācija