Šajā nedēļas nogalē ar četrām spēlēm startēs Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) organizētā Pirmās līgas čempionāta jaunā sezonā, kurā piedalīsies astoņas komandas. Laika periodā līdz nākamā gada marta vidum uzvarētāja un pārējās medaļu ieguvējas tiks noteiktas pēc divu apļu turnīra.

Līdzīgi kā pērn sacensībās piedalīsies pērn labākajā četriniekā iekļuvušās "Ošukalns", TFK "Salaspils/TENTE" (pērn "TENTE") un FC "Nikers" no Kuldīgas, kā arī "Valmiera Glass VIA" (iepriekš "Valmiera Glass FK/SKS") un "PB Line/Dinair" (iepriekš "PB Line"). Uz Virslīgas čempionātu pārgājusi pagājušās sezonas čempione TFK "Rēzekne" (TFK "Rēzekne"/"Transspeed") un "Madona" FK, kas apvienojusies ar "RTU", savukārt vēl divas pērn startējušās Pirmās līgas čempionāta dalībnieces – "DSV Transport" un FK "Nīca" – šosezon LTFA organizētajos divos spēcīgākajos turnīros neredzēsim.

Tikmēr Pirmās līgas sacensībās debitēs trīs jaunas vienības, kuru vidū ietilpst "RSU/BAO Dobele", "Preiļu BJSS" un SK "Latgols".

Jaunā sezona tiks atklāta sestdien ar plkst. 15:00 Jēkabpilī plānoto maču starp vietējo "Ošukalns" un "Valmiera Glass VIA", savukārt pārējie trīs dueļi risināsies dienu vēlāk. Svētdien plkst. 13:00 Ludzā SK "Latgols" uzņems FC "Nikers", plkst. 15:00 "Preiļu BJSS" mājas laukumā Preiļu 1. pamatskolā tiksies ar "RSU/BAO Dobele", bet vienīgajā Latvijas galvaspilsētā notiekošajā cīniņā plkst. 20:30 Rīgas 49. vidusskolā "PB Line/Dinair" mērosies spēkiem ar TFK "SALASPILS/TENTE".


Informāciju sagatavoja:
Latvijas Telpu futbola asociācija