2016. gada 7. novembris
Rīga                

LFF DK sēdes protokols Nr. 2016/41

Piedalās: Komisijas locekļi: J.Pavlovskis, V.Barkovs,
Komisijas sekretārs: A.Gaidels

1. Par sodiem
Iepazīstoties ar spēļu protokoliem, inspektoru un delegātu ziņojumiem,

DK nolemj brīdināt:

  • FK Ogre – par 1.līgas čempionāta reglamenta p.9.5 daļēju neizpildi pirms š.g. 5. novembra 1. Līgas čempionāta spēlēs Rēzeknes FA/BJSS – FK Ogre (D.R. p.1.6 a),).

DK nolemj sodīt:

  • FK Jēkabpils/JSC - 140 EUR – (D.R.P.p.6.2.11);

 

2. Par š.g. 5. novembri nenotikušo Virslīgas čempionāta spēli Spartaks Jūrmala – Riga FC

LFF DK, iepazīstoties ar minētās spēles protokolu, inspektora ziņojumu, kā arī spēles tiesneša ziņojumu, konstatē, ka nepastāvēja objektīvie apstākļi, kas liegtu Spartaks Jūrmala komandai savlaicīgi sagatavot spēles laukumu atbilstoši Virslīgas čempionāta reglamenta prasībām.

DK nolemj: Ieskaitīt Spartaks Jūrmala komandai zaudējumu ar 0:3 un piemērot naudas sodu – 700 EUR apmērā (D.R.P.p.5.3, Virslīgas reglamenta p.3.1. un p.7.1).

 

3. Par š.g. 5. novembri nenotikušo 1.līgas čempionāta spēli SK Babīte – JDFS Alberts

LFF DK, iepazīstoties ar minētās spēles protokolu, inspektora ziņojumu, konstatē, ka nepastāvēja objektīvie apstākļi, kas liegtu SK Babīte komandai savlaicīgi sagatavot spēles laukumu atbilstoši 1. Līgas čempionāta reglamenta prasībām.

DK nolemj: ieskaitīt SK Babīte komandai zaudējumu ar 0:3 un piemērot naudas sodu – 500 EUR apmērā (D.R.P.p.5.3, DR p. 1.4, 1.līgas čempionāta reglamenta p.3.1 un p.8.1).


4. Par š.g. 5. novembri nenotikušo 1.līgas čempionāta spēli RTU FC – FK Auda

LFF DK, iepazīstoties ar minētās spēles protokolu, inspektora ziņojumu, š.g. 4. novembra LFF Sacensību organizācijas komitejas lēmumu, konstatē:
ka nepastāvēja objektīvie apstākļi, kas liegtu RTU komandai savlaicīgi sagatavot spēles laukumu atbilstoši 1. Līgas čempionāta reglamenta prasībām.

DK nolemj: ieskaitīt RTU komandai zaudējumu ar 0:3 un piemērot naudas sodu – 500 EUR apmērā (D.R.P.p.5.3, DR p. 1.4, 1.līgas čempionāta reglamenta p.3.1 un p.8.1).

 

5. Par š.g. 5.novembri nenotikušo 1.līgas čempionāta spēli Skonto FC – AFA Olaine/SK Super Nova

LFF DK, iepazīstoties ar minētās spēles protokolu, inspektora ziņojumu, š.g. 4. novembra LFF Sacensību organizācijas komitejas lēmumu, konstatē:
ka nepastāvēja objektīvie apstākļi, kas liegtu Skonto FC komandai savlaicīgi sagatavot spēles laukumu atbilstoši 1. Līgas čempionāta reglamenta prasībām.

DK nolemj: ieskaitīt Skonto FC komandai zaudējumu ar 0:3 un piemērot naudas sodu – 500 EUR apmērā (D.R.P.p.5.3, DR p. 1.4, 1.līgas čempionāta reglamenta p.3.1 un p.8.1).

 

6. Par š.g. 6. novembri nenotikušo Dublieru čempionāta spēli Riga FC/ŠFS – Spartaks Jūrmala-2

LFF DK, iepazīstoties ar minētās spēles protokolu, inspektora ziņojumu, konstatē:

  • Minētās spēles laukuma saimnieki – Riga FC/ŠFS, nesagatavoja spēles laukumu atbilstoši Dublieru čempionāta reglamenta prasībām;
  • Ņemot vērā š.g. 6. novembra laika apstākļus, laukuma sagatavošana bija ievērojami apgrūtināta nepārtrauktas snigšanas dēļ, neskatoties uz Riga FC/ŠFS sagatavoto tehniku laukuma sagatavošanai.

DK nolemj: ieskaitīt zaudējumu Riga FC/ŠFS ar 0:3 un piemērot naudas sodu – 250 EUR apmērā – (D.R.P.p.5.3, D.R.p.1.4, Dublieru čempionāta reglamenta p.3.1 un p.8.1).

 

7. Par š.g. 6. novembri nenotikušo Dublieru čempionāta spēli BFC Daugavpils-2 – FK Liepāja-2

LFF DK, iepazīstoties ar FK Liepāja š.g. 05/11 vēstuli, konstatē:
ka FK Liepāja-2 komanda neieradās uz Dublieru čempionāta spēli neattaisnojošu iemeslu dēļ.

LFF DK nolemj: ieskaitīt zaudējumu FK Liepāja-2 komandai ar 0:3 un piemērot naudas sodu 500 EUR apmērā (D.R.P.p.5.1, D.R.p.1.4).

 

Dažādi.

  • Par š.g. 6. novembra AFA Olaine/SK Super Nova iesniegto sūdzību

LFF DK, izskatot š.g. 6. novembra AFA Olaine/SK Super Nova sūdzību par FK Auda izteikumiem pret AFA Olaine/SK Super Nova treneri V.Ņesterenko.

DK nolemj: atlikt sūdzības izskatīšanu līdz papildus informācijai saņemšanai.


DK priekšsēdētājs  Jānis Pavlovskis
DK sekretārs Arturs Gaidels