Latvijas nacionālā futbola izlase šodien, 7. novembrī pēc nepilna mēneša pārtraukuma satiekas vienkopus, lai dotos uz Portugāli, kur Mariana Pahara vadītā komanda aizvadīs treniņnometni, gatavojoties 13. novembrī paredzētajai 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei ar Eiropas čempioniem un kvalifikācijas grupas pašreizējiem vicelīderiem.

Daļa spēlētāju, valstsvienības oficiālās personas kopā ar komandas līdzjutējiem uz Portugāli dosies no Rīgas starptautiskās lidostas ar tiešo avioreisu. Izlidošana paredzēta plkst 9:30. Valstsvienības leģionāri komandai pievienosies treniņnometnes norises vietā Lagušā (Lagos - angļu val.), Portugālē. Pirmais (atklātais) treniņš paredzēts jau šodien pievakarē plkst 16:30 (pēc vietējā laika).

Tie mediju pārstāvji, kas plāno apmeklēt Latvijas izlasi šīs nometnes laikā, tiek aicināti savlaicīgi sazināties ar valstsvienības preses sekretāru par precīziem treniņu laikiem un to norises vietu!

Abu valstsvienību pastāvēšanas vēsturē šī būs jau piektā savstarpējā tikšanās reize.

Marians Pahars nosaucis kandidātu sarakstu spēlei ar Portugāli Portugāles izlase paziņo kandidātu sarakstu pirms spēles ar Latviju

Marians Pahars: "Pret Portugāli mūs sagaida grūta, taču ļoti interesanta spēle!"

PORTUGĀLE - LATVIJA 13. novembrī: dodamies ciemos pie Eiropas čempioniem!

Novēlam Latvijas izlasei un faniem veiksmīgu nokļūšanu līdz Portugālei, kā arī sekmīgu treniņnometni un spēli 13. novembrī!


Latvijas Futbola federācija