Šīgada noslēdzošais meiteņu futbola festivāla "Live Your Goals" pasākums tiks rīkots 20. novembrī Ventspilī, kad īpašās meiteņu futbola dienas notikumus pilsētas un apkārtējo reģionu mazajām futbola princesēm uzņems sporta halle "Pārventa".

Šajā pasākumā tiek aicinātas piedalīties pilsētas un apkārtējo reģionu meitenes un viņu vecāki, lai tuvāk iepazītu futbolu un izmēģinātu savus spēkus šajā sporta veidā. "Live Your Goals" ir Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) īstenota futbola attīstības programma, kas jau trešo gadu ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) centieniem veiksmīgi uzņem savus apgriezienus arī Latvijā. Programmas galvenais mērķis ir ļaut katrai meitenei iesaistīties futbolā, pamēģināt un izjust šo skaisto sporta veidu, kā arī tā emocionālo pusi. Šogad "Live Your Goals" meiteņu futbola festivāls tiek organizēts visa gada garumā kā vairāku pasākumu sērija, lai paplašinātu festivāla ģeogrāfiju un īpaši izceltu jauno meiteņu pievienošanos futbola treniņiem mūsu valsts reģionos.

Ventspils meiteņu futbola dienā īpaši aicinātas piedalīties meitenes vecumā no sešiem līdz 12 gadiem. Pasākuma laikā sadarbībā ar Ventspils FA treneriem norisināsies dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes, stafetes un spēles, kā arī meitenēm un viņu vecākiem būs iespēja tikt pie dažādām piemiņas veltēm no FIFA un LFF. Savukārt vietējām skolām, kuru audzēknes piedalīsies meiteņu futbola dienā, būs iespēja saņemt futbola inventāru un ekipējumu izmantošanai sporta stundās.

Reģistrēšanās un komandu sadale 20. novembrī norisināsies pasākuma vietā no plkst. 12:00, bet futbola aktivitātes ilgs no plkst. 13:00 līdz 15:00.

Iepriekšēja pieteikšanās iespējama, rakstot uz e-pasta adresi jevgenijs.gedertsons@lff.lv. Plašāka informācija iegūstama, sazinoties ar LFF Sieviešu futbola nodaļas speciālistu Jevgeņiju Gedertsonu (+371 29430427).

Pasākuma dalībniecēm jāierodas sporta formās, ņemot līdzi arī sporta apavus.

Pirmais šīgada “Live Your Goals” festivāls norisinājās maijā Rīgā, bet nākamos divus pasākumus septembrī uzņēma Liepāja un Jelgava.


Latvijas Futbola federācija