Par "SynotTip" futbola Virslīgas čempionāta uzvarētāju sestdien, 29. oktobrī, kļuva FK Spartaks Jūrmala komanda, izcīnot pirmo Latvijas čempionu titulu kluba pastāvēšanas vēsturē.

Čempionu titulu Jūrmalas pārstāvji nodrošināja sezonas priekšpēdējā kārtā, kad izbraukumā ar rezultātu 2:0 uzvarēja RFS futbolistus, kā arī sagaidīja sev ļoti labvēlīgu rezultātu FS METTA un FK Ventspils komandu savstarpējā spēlē – rīdzinieku panākumu ar rezultātu 2:1. Šie rezultāti nozīmē, ka FK Spartaks Jūrmala sezonas noslēdzošajā kārtā pēc nedēļas no pirmās vietas vairs nevarēs šķirties, kamēr otro un trešo vietu sadalīs FK Jelgava un FK Ventspils futbolisti.

FK Spartaks Jūrmala aizvada savu piekto sezonu valsts spēcīgākajā futbola līgā, bet komandas labākais sasniegums līdz šim bija 2012. un 2015. gadā izcīnītā piektā vieta. Šogad jūrmalnieki sasniedza arī sev vēl nebijušus augstumus Latvijas kausa izcīņas turnīrā, kad 2015./2016. gada sacensībās tika līdz pat finālam.

Latvijas Futbola federācija sveic FK Spartaks Jūrmala ar nozīmīgo panākumu un novēl godam nest Latvijas čempionu titulu!


Latvijas Futbola federācija