Cīņa par Latvijas sieviešu futbola kausa izcīņas trofeju starp Rīgas Futbola skolu un Rēzeknes BJSS/VRS Optimists-R komandām sestdien, 22. oktobrī, norisināsies Rīgas 49. vidusskolas stadionā, Krišjāņa Valdemāra ielā 65. Spēles sākuma laiks plkst. 14:00.

Rīgas 49. vidusskolas stadions šī turnīra izšķirošo maču uzņems trešo gadu pēc kārtas.

Rīgas Futbola skola ir pēdējo četru gadu Sieviešu Futbola līgas (SFL) uzvarētāja, kā arī iepriekšējo divu kausa izcīņas turnīru čempione. Savukārt Rēzeknes komandai, kas šo SFL sezonu noslēdza kopvērtējuma ceturtajā vietā, iekļūšana finālā ir ļoti liels panākums, jo ceļā uz to pusfinālā sensacionāli tika pārspēta pēdējo gadu valsts otrā labākā vienība FK Liepāja.

Faniem, līdzjutējiem un interesentiem ieeja uz kausa izcīņas finālspēli 22. oktobrī būs bezmaksas. Savukārt mājās palicējiem tiks nodrošināta iespēja maču vērot tiešraides translācijā.

Kausa izcīņas finālspēli apkalpos tiesneses Viola Raudziņa, Diāna Vanaga un Jeļena Jermolajeva, kuras šomēnes kļūst par pirmajām Latvijas tiesnesēm ar pieredzi UEFA Sieviešu čempionu līgas izslēgšanas turnīra spēlē. Mača ceturtā tiesnese būs Līga Didriķe, bet inspektore – Ginta Pēce.

Kausa izcīņas turnīrs sieviešu futbolā Latvijā tiek organizēts trešo reizi. Iepriekšējās divās sezonās par čempionēm kļuva SFL klubs Rīgas Futbola skola, kas izšķirošajā mačā allaž bija ticies ar Liepājas futbola pārstāvēm.

Sieviešu kausa izcīņas turnīrs norisinās sadarbībā ar Latvijas sieviešu futbola patronu - "Bella" zīmolu pārstāvošo "TZMO Latvija" kompāniju, kas ir Eiropas vadošā higiēnas, kosmētikas un medicīnas preču ražotāja "TZMO SA" meitas uzņēmums Latvijā.


Latvijas Futbola federācija