Valmiera Glass FK/BSS vienības pussargs Artūrs Pallo nosaukts par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta septembra mēneša labāko spēlētāju.

Septembrī 27 gadus vecais Pallo devās savas komandas sākumsastāvā visās trīs aizvadītajās spēlēs, kurās tika gūtas uzvaras pār Skonto FC un RTU FC, kā arī piedzīvots zaudējums pret turnīra čempioniem SK Babīte. Pussarga kontā šajos mačos vieni gūti vārti, kas viņam izdevās 4:1 panākumā pār RTU FC.

Pallo par labāko septembra spēlētāju tika atzīts līdzjutēju, Latvijas Futbola federācijas (LFF) un veikala "Komanda" kopējā vērtējumā. Fanu balsojumā viņš ierindojās trešajā vietā, piekāpjoties AFA Olaine/SK Super Nova leģionāram Vugaram Askerovam un FK Tukums-2000/TSS viesspēlētājam Dmitrijam Kuzminam.

Valmieras komanda čempionāta kopvērtējumā pašlaik ieņem piekto vietu un saglabā teorētiskas izredzes pakāpties līdz pat otrajai pozīcijai. Pallo šosezon guvis piecus vārtus, kas viņu padara par sava kluba ceturto rezultatīvāko spēlētāju. Viņš šosezon nav piedalījies tikai trijās no savas komandas spēlēm.

Mēneša labākais futbolists balvā saņem dāvanu karti pirkumiem veikalā "Komanda" un īpašu piemiņas velti. Sezonas izskaņā tiks apbalvots arī čempionāta labākais treneris.

Kā ziņots, par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta aprīļa mēneša labāko spēlētāju kļuva SK Babīte komandas uzbrucējs Edgars Kārkliņš, bet maijā balvu ieguva cits šīs komandas uzbrukuma līnijas pārstāvis Niks Savaļnieks. Savukārt jūnijā par labāko tika nosaukts AFA Olaine/SK Super Nova vienības azerbaidžāņu leģionārs Vugar Askerov, bet jūlijā pie atzinības tika FK Tukums-2000/TSS komandas pārstāvis Dzmitry Kuzmin. Par augusta mēneša labāko turnīra futbolistu tika iebalsots Takeshi Okamoto no FK Auda vienības.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija
FOTO – Valmiera Glass FK/BSS; Viesturs Lācis