Latvijas Futbola federācija (LFF) aicināja Latvijas futbola līdzjutējus savlaicīgi pieteikties biļetēm uz 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēli starp Portugāles un Latvijas izlasi. Spēle notiks 13. novembrī plkst 19:45 (pēc vietējā laika / plkst 21:45 pēc Latvijas laika) “Estadio Algarve" stadionā, blakus Faru pilsētai, Portugālē.

Pievienojies braucienam uz Portugāli kopā ar Latvijas izlasi Kā LFF.lv informēja spēles organizatori Portugāles Futbola federācija, Latvijas (kā viesu komandas) fani var iegadāties biļetes uz spēli par 25 EUR.

Lai pieteiktos biļešu iegādei, līdzjutējiem bija nepieciešams līdz norādītajam termiņam aizpildīt pieteikuma anketu. Pieteikumu termiņš biļetēm ir noslēdzies (28. oktobris). 

LFF izsaka pateicību visiem līdzjutējiem, kas savlaicīgi iesnieguši pieteikumu! 

LFF informēs pieteikumā norādīto kontaktpersonu par tālāko biļešu iegādes un saņemšanas procedūru. Precīza biļešu saņemšanas vieta un laiks tiks paziņota papildus, atkarībā no pieteikto biļešu skaita.

Papildu jautājumu vai neskaidrību gadījumā Latvijas fani tiek aicināti sazināties ar epasta events@lff.lv palīdzību ar norādi virsrakstā "Par 13.11.2016. PORTUGĀLE - LATVIJA spēli".

Būsim kopā 13. novembrī Portugālē!


Latvijas Futbola federācija