Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars pēc piedzīvotā zaudējuma FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē pret Ungārijas futbolistiem (0:2) mediju pārstāvjiem pēcspēles preses konferencē pateicās spēlētājiem par parādīto pašatdevi visas spēles garumā, kā arī izteica pateicību līdzjutējiem par sniegto atbalstu komandai grūtā brīdī. 

"Gribu pateikt paldies puišiem par visu pašatdevi, kā mēs runājām pirms spēles... Spēlētājiem bija jāatdod visus spēkus šodien. Varbūt tas nebūs pietiekami rezultātiem, bet to vēlas redzēt mūsu līdzjutēji. Viņi grib to redzēt no mūsu spēlētājiem. Gribu pateikt lielu paldies tiem līdzjutējiem un tiem cilvēkiem, kas atbalstīja mūsu komandu un mūsu spēlētājus! Tāds atbalsts tagad ir ļoti nepieciešamas. Ne tik viegli laiki! Esam piedzīvojuši divus zaudējumus mājās, noskaņojums nav no labākajiem... Bet cilvēki atnāca uz stadionu un atbalstīja. Tas ir lieliski!" šādus vārdus pēcspēles preses spēlētājiem un faniem veltīja Marians Pahars.

 Latvijas izlases galvenā trenera Mariana Pahara pēcspēles preses konference

 Ungārijas izlases galvenā trenera B. Štorka pēcspēles preses konference

Latvijas nacionālās futbola izlases nākamā spēle 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā paredzēta 13. novembrī, kad Mariana Pahara vadītā komanda izbraukumā tiksies ar Portugāli.

FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra tabula un spēļu kalendārs


Latvijas Futbola federācija