Jau astoto gadu pēc kārtas sadarbībā ar Futbola skolu "Metta" Rīgā no 24. līdz 28. oktobrim tiks rīkota Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" futbola nometne "Milan Junior Camp". Kā ierasts, nometne norisināsies "Elektrum" Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz tikko atjaunotā futbola seguma.

Līdz 14. oktobrim notiks "Milan Junior Camp 2016" dalībnieku reģistrēšana. Rīkotāji interesentus - no 2004. līdz 2010. gadam dzimušus zēnus ar iepriekšējām futbola iemaņām - aicina pieteikties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots (70 dalībnieki). Uz nometni no Itālijas ieradīsies jau labi zināmā individuālās tehnikas trenere Elizabete Spina un augstākā līmeņa "AC Milan" tehniskais direktors Amauro Ardizzone, kurš kopš 2003. gada pilda arī viena no galvenā skauta funkcijām "AC Milan" jaunatnes sektorā un ir iepriekš piedalījies vairākās "AC Milan" nometnēs Kolumbijā, Austrālijā, Itālijā un Dubajā. Papildus augstākajai futbola izglītībai viņš ir ieguvis maģistra grādu sporta psiholoģijā.

Pieteikšanās iespējama, līdz 14. oktobrim sazinoties ar Mairu Mihelsoni (26430033; maira.mihelsone@fsmetta.lv).

Arī Latvijas trenerus FS "Metta" aicina gūt pieredzi, nometnes ietvaros darbojoties kā treneru asistentiem. Lai gūtu papildu informācija par pieredzi treneriem, lūdzam sazināties ar Ģirtu Mihelsonu (26544377).

Plašāka informācija un dalības maksa


Informāciju sagatavoja:
FS "Metta"