Šajā nedēļas nogalē raidījums "OLE" manāmi pārvērtīsies - tas būs ne tikai divas reizes garāks, bet arī vismaz divas reizes dinamiskāks. Sakarā ar Futbola dienas norisēm uz raidījumu ir aicināti visdažādākie cilvēki – gan futbolam ļoti tuvi, gan arī ne tik ļoti.

Studijā šajā reizē viesosies Futbola dienas organizators un Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola attīstības nodaļas vadītājs Renārs Krīgers, Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētājs Roberts Savaļnieks, Latvijas Universitātes (LU) Sporta servisa centra direktors Uģis Bisenieks, kā arī futbola treneris Tamazs Pertija.

Tāpat raidījumā viesosies Linards Lazdāns ar savu tēti Jāni, lai pastāstītu par ļoti pozitīvām atmiņām no Pasaules kausa fināla, kas pirms vairāk nekā diviem gadiem risinājās Brazīlijā. Studijā viesosies arī raidījuma konkursa "100. like" uzvarētājs Dairis Šinkevičs. Ļoti iespējams, ka būs vēl kāda īpaša viesošanās raidījumā, bet lai par to uzzinātu, šajā svētdienā radio NABA viļņos jābūt jau no plkst. 11:00. Tur šoreiz valdīs ne tikai runas par un ap futbolu, bet arī brīva un pozitīva atmosfēra.

Klausies svētdien Futbola dienas raidījumu un piedalies konkursā. Balvā futbola bumba ar Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētāju autogrāfiem!

Radio NABA klausītāji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz e-pasta adresi ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma veidotājiem iespējams arī sociālo tīklu Twitter un Facebook profilos. Tiešraides laikā būs iespējams zvanīt uz studiju pa tālruni 67034455 un uzdot savu jautājumu.

Klausies radio NABA raidījumu "OLE" šo svētdien, 18. septembrī, plkst. 11:00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē - 95.8 FM. Klausies arī internetā, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. Raidījumu audio ieraksti atrodami šeit.

Šīs nedēļas raidījumu vadīs Roberts Vīksne un Arkādijs Birjuks.


Informāciju sagatavoja:
Raidījums "OLE"