Par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta augusta mēneša labāko spēlētāju nosaukts FK Auda vienības japāņu uzbrucējs Takeši Okamoto (Takeshi Okamoto).

Augustā japāņu leģionārs savai komandai palīdzēja uzvarēt trijās no četrām aizvadītajām spēlēm, šajā laikā gūstot deviņus vārtus. Uzbrucējs īpaši izcēlās mačos pret JDFS Alberts, AFA Olaine/SK Super Nova un FK Ogre komandām, katrā no tām iekrājot pa trim gūtiem vārtiem.

Pašlaik 25 gadus vecais uzbrucējs par mēneša labāko futbolistu kļuva pēc tam, kad viņš par labāko tika atzīts gan Latvijas Futbola federācijas (LFF), gan veikala "Komanda" vērtējumā. Tikmēr līdzjutēju balsojumā pirmo vietu izpelnījās Pauls Ēriks Dombrovskis no JDFS Alberts komandas, kuram fanu vērtējuma labāko trijniekā sekoja Viktors Kurma no SK Babīte un Vits Rimkus no Skonto FC.

FK Auda komanda čempionāta kopvērtējumā pašlaik atrodas piektajā vietā. No otrās pozīcijas atpaliekot par sešu punktu tiesu, Ķekavas pārstāvji ir vieni no pretendentiem uz dalību pārspēlēs par vietu nākamās sezonas "SynotTip" Virslīgas čempionātā.

Okamoto pašlaik ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet turnīra labāko vārtu guvēju sarakstā viņš ar 19 precīziem sitieniem ieņem sesto vietu.

Kopējo balsojumu par mēneša labāko spēlētāju veido LFF, veikala "Komanda" un līdzjutēju balsis. Mēneša labākais futbolists balvā saņem dāvanu karti pirkumiem veikalā "Komanda" un īpašu piemiņas velti. Sezonas izskaņā tiks apbalvots arī čempionāta labākais treneris.

Kā ziņots, par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta aprīļa mēneša labāko spēlētāju kļuva SK Babīte komandas uzbrucējs Edgars Kārkliņš, bet maijā balvu ieguva cits šīs komandas uzbrukuma līnijas pārstāvis Niks Savaļnieks. Savukārt jūnijā par labāko tika nosaukts AFA Olaine/SK Super Nova vienības azerbaidžāņu leģionārs Vugar Askerov, bet jūlijā pie atzinības tika FK Tukums-2000/TSS komandas pārstāvis Dzmitry Kuzmin.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācijas
FOTO – www.auda-fk.lv