Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina futbola līdzjutējus savlaicīgi iegādāties biļetes uz Latvijas futbola izlases tuvākajām divām mājas spēlēm 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas "B" apakšgrupas ietvaros - 7. oktobrī pret Fēru salām un 10. oktobrī pret Ungāriju. Biļetes uz šīm abām spēlēm jau ir pieejamas tirdzniecībā "Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Vēršam Jūsu uzmanību uz to, ka biļešu pārdošanas pirmajā nedēļā (no 5. līdz 11. septembrim) biļetes uz oktobra spēlēm pieejamas par 20% lētāk!  

Ar biļešu cenām un kategorijām valstsvienības spēlēm rudenī iespējams iepazīties šeit.

LATVIJA - FĒRU SALAS: Biļetes pārdošanā bilesuserviss.lv

LATVIJA - UNGĀRIJA: biļetes pārdošanā bilesuserviss.lv

Skolēni/studenti/invalīdi/pensionāri, uzrādot atbilstošu apliecību biļešu iegādes brīdī saņems 30% atlaidi (atlaides nesummējas) biļetes pamatcenai.

Invalīdi ratiņkrēslos un viņa pavadonis var apmeklēt norādītās spēles bez maksas, iepriekš sūtot pieteikumu par plānoto apmeklējumu uz epastu events@lff.lv. Pieteikumi jānosūta ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles sākuma.

Skonto stadiona pašreizējā oficiālā ietilpība - 8087 sēdvietas.

Pieteikšanās biļetēm Latvijas izlases fanu (H) sektorā iespējama caur Latvijas Futbola fanu asociāciju (kontaktpersona: Eduards Bērziņš – Lācis, epasts: edward@h-side.lv, mobilais telefons: +371 29196805). Vienlaikus informējam, ka neizpirktas biļetes “H” sektorā būs pieejamas publiskā tirdzniecībā nedēļu pirms katras spēles, taču cena tiks pielīdzināta 3. kategorijas biļešu cenai, kā arī spēles dienā cena būs par 20% augstāka.

Papildus jautājumu vai neskaidrību gadījumā attiecībā uz biļešu programmu lūdzam sazināties ar LFF ar epasta events@lff.lv starpniecību.

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina futbola līdzjutējus plānot spēļu apmeklējumu un iegādāties biļetes savlaicīgi!

Mūsu mērķis - UZVARA! 


Latvijas Futbola federācija