Latvijas U-21 futbola izlase piektdien, 2. septembrī, aizvadīja 2017. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli, Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) stadionā Jelgavā tiekoties ar vienaudžiem no Moldovas. Neskatoties uz pārsvaru laukumā, mājinieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:2 (0:0).

Rezultātu mača 65. minūtē atklāja Eugeniu Rebenja, bet pašās spēles beigās otros vārtus guva Dinu Graur. Desmit minūtes pirms mača beigām Latvijas izlase palika mazākumā, kad par otro brīdinājumu noraidīts no laukuma tika Krišs Kārkliņš, bet mazliet vēlāk noraidījumu izpelnījās arī Dmitrijs Klimaševičs.

 Spēles foto galerija

Abām komandām šī bija otrā tikšanās reize šajā kvalifikācijas ciklā. Pirms tam oktobrī Latvijas izlase izbraukumā svinēja uzvaru ar rezultātu 3:0.

Pēcspēles preses konference

Pirms Latvijas U-21 izlases spēles Jelgavā ciemojās bērni no Īslīces SOS Bērnu ciemata un Bauskas novada audžuģimeņu atbalsta centra "Spēlmaņi", lai Zemgales Olimpiskajā centrā laistos kopīgās futbola rotaļās. Pēc nelielajiem futbola svētkiem visi bērni devās uz stadiona tribīnēm, lai atbalstītu mūsu U-21 izlases vīrus.

Septiņās turnīra spēlēs Latvijas izlase izcīnījusi piecus punktus, kas tai savas apakšgrupas kopvērtējumā pašlaik licis atkāpties uz pēdējo, sesto, pozīciju.

Kvalifikācijas turnīra 1. apakšgrupa uefa.com

Jau 6. septembrī Latvijas izlasei Jelgavā paredzēta nākamā kvalifikācijas turnīra spēle, kad pretiniekos būs Melnkalnes futbolisti. Mača sākums plkst. 17:00. Biļetes tirdzniecībā nonāks spēles dienā ZOC kasē. Biļetes cena - 4 EUR. Skolēniem un studentiem - 2 EUR. Bērniem līdz 7 gadu vecumam, pensionāriem un invalīdiem ieeja bez maksas.


Latvijas Futbola federācija