Ceturtdien, 1. septembrī Zinību dienā Latvijas nacionālā futbola izlase devās uz Bērnu klīnisko universitātes (BKUS) slimnīcu, lai dalītos ar prieku un pozitīvām emocijām ar šīs slimnīcas patientiem, proti, bērniem, kas šogad 1. septembris diemžēl bija jāpavada slimnīcā nevis ar saviem klasesbiedriem, vecākiem un draugiem.

 Latvijas izlase ciemos pie Bērnu slimnīcas pacientiem (01.09.2016.)

Valstsvienības vīzīte radīja pozitīvu emociju gan bērnu acīs, gan arī pašos spēlētājus, kuri pašaik gatavojas 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīram un 2. septembrī paredzētajai spēlei ar Luksemburgu. Tikšanās laikā arī tapa divi zīmējumi / gleznas, no kurām viena paliks BKUS rīcībā, savukārt otra devās kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi uz komandas viesnīcu, kā arī 2. septembrī atradīsies Skonto stadiona mājnieku ģērbtuvē.

 

LFF izsaka pateicību Latvijas nacionālās futbola izlases atbalstītājam "EVELATUS", kā arī sporta preču veikalam "KOMANDA.lv" par sarūpētajām dāvanām bērniem šīs vizītes ietvaros. Vienlaikus Latvijas nacionālā futbola izlase izsaka pateicību BKUS kolektīvam un personīgi Indrai Veidmanei un Daigai Raubai par viesmīlību un palīdzību pasākuma organizēšanā!


Latvijas Futbola federācija