Latvijas nacionālā futbola izlase pirmdien, 29. augustā uzsāka treniņnometni pirms septembrī paredzētajām spēlēm - draudzības mača ar Luksemburgu un 2018. FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra pirmās cīņas ar Andoru. Komanda satikās vienkopus pirmdienas pēcpusdienā izlases viesnīcā, savukārt vakarā notika svinīgā kopbildes uzņemšana, kā arī pirmais koptreniņš. Šajā nodarbībā ierindā bija visi 24 izsauktie kandidāti.

 Latvijas futbola izlase atkal kopā (29.08.2016. delfi.lv / LFF FOTO)

Valstsvienības pirmais atklātais treniņš ilga 70 minūtes. Futbolisti darbojās divās grupās - mazākā grupa spēlētāju, kas vakar bija spēles savu klubu rindās, veica dažādus skriešanas un stiepšanās vingrinājumus fiziskās sagatavotības trenera uzraudzībā. Tikmēr pamatgrupa veica dažādus tehniskos uzdevumus darbā ar bumbu. Pēc treniņa noslēguma žurnālistiem, kā ierasts, bija iespēja aprunāties ar valstsvienības spēlētājiem un komandas galveno treneri Marianu Paharu.

Komandas treniņnometne atbilstoši sastādītajam darba plānam turpināsies līdz pat 7. septembrim. Otrdien, 30. augustā atklātais treniņš stadiona "Arkādija" dabīgā zālaja laukumā paredzēts plkst 11:30. Tikmēr valstsvienības oficiālais pirmsspēles treniņš 1. septembrī Skonto stadionā, Rīgā sāksies plkst 18:00, pirms kura plkst 17:15 notiks arī galvenā trenera Mariana Pahara preses konference.

LATVIJAS IZLASES KANDIDĀTU SARAKSTS SEPTEMBRA SPĒLĒMLUKSEMBURGAS IZLASES KANDIDĀTU SARAKSTS SPĒLEI AR LATVIJUMEDIJU AKREDITĀCIJU PIETEIKUMA TERMIŅŠ - 30. augusts 12:00BIĻEŠU / KOMPLEKTU TIRDZNIECĪBAS PROGRAMMA SEPTEMBRA SPĒLĒM


Latvijas Futbola federācija