Ar noslēdzošajām sacensībām pielikts punkts kristīgā sporta projekta – jauniešu minifutbola turnīra "Big Sport Day" – sportiskajai sezonai, bet dalībniekus vēl gaida arī projekta 13. sezonas apbalvošanas vakars.

Pēdējoreiz laukumā turnīra dalībnieki devās 21. augustā Ūnijas ielā 99, kad U-17 un U-19 vecuma komandas cīnījās par Cerības kausu, bet U-13 un U-15 vecuma grupas pārstāvjiem norisinājās papildu turnīrs, kura rezultāti netika ieskaitīti sezonas kopvērtējumā un kurā varēja piedalīties arī jaunas komandas.

Vecāko komandu spēlēs bija jūtama tieksme pēc labiem rezultātiem. Finālisti priecājās par savām uzvarām, bet komandām, kas netika finālā, nācās piedzīvot vilšanos. Savukārt jaunākās komandas, neskatoties uz rezultātiem, jautri pavadīja laiku. Papildus sporta programmai komandas piedalījās dažādās atjautības spēlēs, pildīja jautrus un interesantus uzdevumus, lai pārbaudītu komandas vienotību.

 Sezonas noslēguma posma foto galerija

Siltajā augusta dienā sportisti ieguva jaunus draugus un piedzīvoja spilgtus brīžus. Turnīra uzvarētāji ieguva balvas no Latvijas Futbola federācijas (LFF) un organizatoriem.

Plašāk par kopvērtējuma laureātiem

Sezonas apbalvošanas vakars, kurā turnīra dalībniekus gaida vairāki pārsteigumi, norisināsies 4. septembrī.

"Big Sport Day" turnīrs ir sociāls projekts, kuru atbalsta LFF. Turnīra dalībnieki ir Rīgas pilsētas un tuvāko ciematu jaunieši. Bērnu namu un internātu audzēkņi, kā arī bērni no maznodrošinātām ģimenēm turnīrā piedalās bez maksas.


Informāciju sagatavoja:
"Big Sport Day" organizatori