Latvijas Sieviešu Futbola līgas (SFL) čempionvienība Rīgas Futbola skola ceturtdien, 25. augustā, Bosnijas un Hercegovinas galvaspilsētā Sarajevā UEFA Sieviešu čempionu līgas turnīra kvalifikācijas kārtas otrajā spēlē ar rezultātu 0:3 (0:2) zaudēja mājniecēm Sarajevas SFK2000

Bosnijas un Hercegovinas sieviešu futbola kluba Sarajevas SFK2000 labā divus vārtus guva Armisa Kuć (11. un 27. minūtē), bet otrā puslaika kompensācijas laikā precīzu sitienu veica Melisa Hasanbegović  (90+2. minūtē).

Spēles protokols UEFA.com

Kvalifikācijas kārtas 6. apakšgrupā sacenšas arī Ukrainas čempionvienība Kharkiv, kā arī Izraēlas čempiones no Ramat HaSharon komandas. Turnīra pirmajā mačā Rīgas Futbola skolas komanda piekāpās ukrainietēm 0:2, bet spēle pret Ramat HaSharon paredzēta 28. augustā. Pēc divām kārtām apakšgrupas galvgalī ar 6 punktiem atrodas Sarajevas SFK2000, Izraēlas komanda un ukrainietes ieguvušas pa trim punktiem, savstārpējā spēlē pārākas bija izraēlietes un turnīra tabulā ir otrajā vietā, Kharkiv trešās, bet Rīgas Futbola skola ieņem ceturto vietu.

Pagājušā gada UEFA Sieviešu čempionu līgas turnīra kvalifikācijas kārtā rīdzinieces savā grupā ieņēma trešo vietu, izcīnot vēsturisko pirmo uzvaru šādas raudzes sacensībās, kad ar 3:1 tika pārspētas Slovākijas čempiones. Rīgas Futbola skola ir pēdējo četru sezonu Latvijas spēcīgākā sieviešu futbola komanda, kas Čempionu līgā valsti pārstāv trešo gadu pēc kārtas.


Latvijas Futbola federācija