Pēc uzvaras populārā ielu futbola seriāla "Ghetto Football" superfinālā pie galvenās balvas – Latvijas Futbola federācijas (LFF) sarūpētā brauciena kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi uz 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēli Portugālē – tikusi komanda "Mārupe".

Grīziņkalna teritorijā "Ghetto Football" superfinālā trešdien, 24. augustā, sacentās šīs sezonas 24 labākās komandas. Pēc apakšgrupu spēlēm līdz ceturtdaļfinālam tika "Varakļāni", "Sojuz", "Tāds Čalis", "Huans ir ieradies", "AAAA", "Anatoly Orehov", "Mārupe" un "TGK", bet pēcāk pusfināla pāros tikās "Varakļāni" un "Huans ir ieradies", kā arī "Mārupe" un "Anatoly Orehov".

Izšķirošajā spēlē tikās pagājušā gada seriāla čempioni "Varakļāni" un "Mārupe", pie salīdzinoši negaidītas uzvaras tiekot "Mārupe" komandai, kuras rindās spēlēja Aleksandrs Gromovs, Sergejs Misejs, Romens Cvetanovičs un Rihards Mejers.

Līdztekus tam "Ghetto Games" sezonas noslēgumā tika noskaidroti čempioni arī U-16 grupā, kurā triumfēja komanda "Footshop.lv". Tā balvā ieguvusi iespēju 2. septembrī "Skonto" stadiona VIP ložā vērot Latvijas un Luksemburgas futbola izlašu savstarpējo pārbaudes spēli.


Latvijas Futbola federācija