Biedrība "Future Football Latvia" (FFL) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) uzsākusi projektu sociāli maznodrošināto ģimeņu atbalstīšanai "60 laimīgi bērni ar futbola bumbu un apaviem", kas ikvienam ļauj kļūt par daļu no šī projekta realizēšanas spēka.

Futbols jauniešu līmenī Latvijā attīstās ar lielu sparu, kas ir iespējams, pateicoties futbola organizāciju, klubu un aktīvistu ikdienas darbam. Diemžēl apgrūtināto finansiālo un ģimenes apstākļu dēļ dažu bērnu sapņi kļūt par profesionālu sportistu ir grūtāk sasniedzami, tāpēc FFL un LFF ar šo projektu vēlas atbalstīt trūcīgākos un grūtākā situācijā nonākušos bērnus, lai iedvestu viņos prieku sportot. Iespējams, šajos reģionos slēpjas nākamie Latvijas futbola talanti. Dāvājot viņiem īstus futbola apavus un futbola bumbu, tiktu lauztas pirmās neērtībās tiem bērniem, kuri nevar atļauties šādas futbola pamatlietas.

Projekta noslēgumā futbola apavus un bumbas saņems sociāli maznodrošinātas ģimenes no visas Latvijas. Savācot projekta īstenošanai nepieciešamos 3000 EUR, ar šādu inventāru varētu nodrošināt vismaz 60 trūcīgus bērnus visā Latvijā.

Uzzini vairāk un iesaisties

Projekta atbalstīšana iespējama, izmantojot "PayPal" maksāšanas sistēmu. Līdzekļu vākšana ilgs līdz 2. septembrim.

Projektu īsteno platforma "Agon Project", ko finansē Eiropas Savienība un koordinē Latvijas Sporta federāciju padome.


Latvijas Futbola federācija