No 26. līdz 28. augustam Valmierā spēkiem mērosies 12 Latvijas labākās U-11 vecuma grupas jeb 2005. dzimšanas gada futbolistu komandas, kas cīnīsies par LFF kausa trofeju futbolā 8:8.

Visas turnīra spēles uzņems J. Daliņa stadions, J. Daliņa ielā 2. Piektdien pirmie mači sāksies plkst. 14:00, bet sestdien un svētdien – plkst. 10:00.

Turnīrā 12 komandas vispirms aizvadīs apakšgrupas spēles, kur A grupā vienkopus spēkosies SK Babīte, FK Liepāja, BSCC Ikšķile, FK Dinamo Rīga, FK Spartaks/Jūrmalas SS un BFC Daugavpils vienības, bet B grupā tiksies Rēzeknes FA, FS METTA, FK Tukums-2000/TSS, FK Ventspils, SK Super Nova un Madonas BJSS/Varakļāni futbolisti.

Piektdien un sestdien norisināsies apakšgrupu spēles, bet svētdien komandas atkarībā no grupu cīņās uzrādītajiem rezultātiem aizvadīs izšķirošos mačus par kopvērtējuma vietām.

Spēļu kalendārs, kopvērtējuma tabulas un rezultāti

LFF kausa izcīņa futbolā 8:8 tiek organizēta ar mērķi paaugstināt Latvijas jaunatnes komandu un spēlētāju meistarību, uzlabot spēļu kvalitāti, jaunu komandu izveidošanu un veicināt Latvijas jaunatnes futbola attīstību. Finālsacensībās piedalās Latvijas reģionu labākās komandas, kas noskaidrotas reģionālajās priekšsacīkstēs.

Pirmais LFF kausa izcīņas turnīrs no 19. līdz 21. augustam norisinājās Rēzeknē, kad U-10 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja Vidzeme FC pārstāvji, bet no 2. līdz 4. septembrim Ventspilī pulcēsies U-12 vecuma grupas futbolisti.


Latvijas Futbola federācija