Kristīgā sporta projekta – jauniešu minifutbola turnīra "Big Sport Day" – turnīri noslēdzās 6. augustā ar sestā posma sacensībām, kurās tika noskaidroti godalgoto vietu ieguvēji visās vecuma grupās.

 Foto no sestā posma sacensībām

U-19 vecuma grupā otro un trešo vietu atdalīja tikai puse punkta. Komandas "Brazuca" pašaizliedzīgā spēle sestajā posmā ļāva tai četratā iekļūt finālā, un ar to pietika, lai vienība iegūtu otro vietu kopvērtējumā. Par posma un visa turnīra uzvarētājiem kļuva komanda "Kunteynir".

Savukārt U-17 vecuma grupas uzvarētājs jau bija zināms priekšlaicīgi - par to kļuva komanda "Traktors #48". Par sudraba medaļām cīnījās uzreiz četras komandas, kur veiksmīgāka izrādījās "Golden FC", bet labāko trijnieku noslēdza "Konfetki/LingVo".

Par uzvarētāju U-15 vecuma grupā kļuva komanda "Varenniki", kas iepriekšējā gadā ieguva otro vietu jaunākajā vecuma grupā.

Visbeidzot, 6. augustā U-13 vecuma grupas komandas parūpējās par virkni patīkamu momentu, ar savu pozitīvo noskaņojumu un uzvaru svinībām radot lielisku atmosfēru. Par labāko posma komandu kļuva "Meto", kas tai ļāva kopvērtējumā pakāpties uz otro vietu, taču sezonas uzvarētāji šajā vecuma grupā bija "FC Skolnieki".

Sezonas izskaņā 21. augustā tiks rīkots Cerības kausa turnīrs U-17 un U-19 vecuma grupu komandām, savukārt U-13 un U-15 vienības pēc organizatoru lēmuma tiksies vēl vienā papildu turnīrā, kurā var piedalīties ikviens. Dalības noteikumi atrodami mājaslapā www.bigsportday.lv.

"Big Sport Day" turnīrs ir sociāls projekts, kuru atbalsta Latvijas Futbola federācija (LFF). Turnīra dalībnieki ir Rīgas pilsētas un tuvāko ciematu jaunieši. Bērnu namu un internātu audzēkņi, kā arī bērni no maznodrošinātām ģimenēm turnīrā piedalās bez maksas.


Informāciju sagatavoja:
"Big Sport Day" organizatori