Sekmīga diena - 5. augusts - Baltijas Kausa izcīņā padevusies gan Latvijas nacionālajai sieviešu futbola izlasei, gan arī Latvijas WU-15 meiteņu futbola izlasei. Abas mūsu komandas svinēja uzvaras pār Igaunijas futbolistēm. Vispirms galvenās trenera Tatjanas Šaļimovas vadītā Latvijas WU-15 izlase pārspēja ziemeļu kaimiņienes ar rezultātu 2:1, svinot pirmo uzvaru šajā turnīrā. Pāris stundas vēlāk panākumu svinēja arī Latvijas nacionālā sieviešu futbola izlase, kas šoreiz izrādījās pārāka pār Igauniju ar rezultātu 2:0.

 Baltijas Kausa izcīņas otrās spēļu dienas foto galerija (05.08.2016.)

 IGAUNIJA - LATVIJA (0:2), spēles video apskats sadarbībā ar sportacentrs.com

Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases rindās jau otro Baltijas Kausa maču pēc kārtas ar gūtajiem vārtiem pirmajā puslaikā izcēlās Renāte Fedotova un Sandra Voitāne. Tikmēr WU-15 izlases rindās divi precīzi sitieni Diānas Suvitras kontā.

Tikmēr nacionālo izlašu turnīrā pirmo uzvaru turnīrā piektdien svinēja arī Feru salu valstsvienība, kas ar minimālu rezultātu 1:0 piektdien pārspēja Lietuvu. Tikmēr WU-15 izlašu komandu turnīrā abu šo komandas starpā uzvaru ar rezultātu 3:1 svinēja Lietuva, kurai šis bija otrais panākums šajā turnīrā.

 

Sestdien, 6. augustā turnīrā ir brīvdiena. Tikmēr Baltijas Kausa izcīņas noslēdzošās un izšķirošās spēles risināsies svētdien, 7. augustā. Latvijas futbola valstsvienību gaida tikšanās ar Fēru salu komandu, kamēr Lietuvas izlase tiksies ar Igauniju. WU-15 meiteņu izlašu savstarpējās spēles sāksies plkst 11:00, tikmēr nacionālo izlašu mači sāksies plkst 15:00. Ieeja uz visām Baltijas Kausa spēlēm skatītājiem - BEZ MAKSAS.

BALTIJAS KAUSS NACIONĀLAJĀM IZLASĒM: TABULA un SPĒLESBALTIJAS KAUSS WU-15 IZLASĒM: TABULA un SPĒLESLatvijas Futbola federācija (LFF) aicina skatītājus un līdzjutējus 7. augustā klātienē atbalstīt Latvijas nacionālo un WU-15 meiteņu futbola izlasi cīņā par Baltijas Kausa godalgotajām vietām!


Attēlā - Latvijas nacionālās futbola izlases spēlētājas priecājas par gūtajiem vārtiem spēlē pret Igauniju (05.08.2016.)

Latvijas Futbola federācija