Ceturtdien, 27. jūlijā, Latvija būs pārstāvēta ar tiesnešu brigādi un UEFA delegātu divās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas spēlēs, kas norisināsies Šveicē un Ukrainā.

Šveices pilsētā Sanktgallenē savā starpā tiksies vietējais klubs Grasshopper Club Zürich un Kipras komanda Apollon Limassol FC, bet šīs spēles pārraudzīšana uzticēta Latvijas tiesnešu brigādei, kuras sastāvā būs galvenais tiesnesis Andris Treimanis, tiesneša asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, kā arī ceturtais tiesnesis Aleksandrs Golubevs. Mača sākums plkst. 20:45 pēc Latvijas laika.

 

Vairāk par spēli uefa.com mājaslapā

Savukārt Ukrainas pilsētā Oleksandrijā ar vietējo FC Olexandryia komandu spēkiem mērosies Horvātijas kluba HNK Hajduk Split pārstāvji, bet šī mača UEFA delegāta pienākumi uzticēti Latvijas Futbola federācijas (LFF) izpilddirektoram Edgaram Pukinskam. Šī spēle sāksies plkst. 19:30 pēc Latvijas laika.

 

Vairāk par spēli uefa.com mājaslapā

LFF mūsu tiesnešiem un E. Pukinskam novēl izdevušās spēles, jaunus iespaidus un arī turpmākus nozīmējumus darbam starptautiskās spēlēs!


Latvijas Futbola federācija