Par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta jūnija mēneša labāko spēlētāju kļuvis AFA Olaine/SK Super Nova komandas uzbrucējs Vugars Askerovs (Vugar Askerov), kuram šī atzinība tikusi pirmo reizi.

Askerovs jūnijā guva astoņus vārtus un palīdzēja izcīnīt svarīgas uzvaras pār FK Jēkabpils/BJSS (3:0), Valmiera Glass FK/BSS (2:1), JFK Saldus (9:0) un Rēzeknes FA/BJSS (1:0). Azerbaidžāņa rezultatīva spēle ļāva AFA Olaine/SK Super Nova ierindoties 5. vietā turnīra kopvērtējumā, bet pašam individuāli ieņemt 2. vietu labāko vārtu guvēju sarakstā ar 19 rezultatīviem sitieniem.

Kā mēneša labākais futbolists Askerovs saņem dāvanu karti pirkumiem veikalā "Komanda" un īpašu piemiņas balvu.

Kā ziņots, maijā turnīra labākā spēlētāja godu izpelnījās SK Babīte komandas uzbrucējs Niks Savaļnieks.

Komanda.lv Pirmās līgas labākā ikmēneša spēlētāju nosaka līdzjutēju, Latvijas Futbola federācijas un veikala "Komanda" vērtējums.

Katrs no komanda.lv Pirmās līgas klubiem sezonas garumā aizvadīs 28 spēles. Turnīra spēcīgākā komanda iegūs tiesības 2017. gada sezonā sacensties "SynotTip" futbola Virslīgas čempionātā, bet otrās vietas ieguvēji par šādām tiesībām pārspēlēs spēkosies ar Virslīgas turnīra septīto labāko komandu.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija
Foto - www.afaolaine.lv