Rīgas Futbola skolas audzēknis Rūdolfs Soloha otrdien, 21. jūnijā, veiksmīgi izgāja medicīniskās pārbaudes un parakstīja apmācības līgumu ar Anglijas “Championship” turnīra futbola klubu “Nottingham Forest FC”.
 
Saskaņā ar apmācības līgumu, nākamos divus gadus R. Soloha pavadīs “Nottingham Forest” futbola kluba akadēmijā. Pēc apmācības, iespējams, viņam tiks piedāvāts profesionālais līgums.
 
Vārtsarga pozīcijā spēlējošais R. Soloha ir Rīgas Futbola skolas U-16 (2000.dz.g.) komandas un Latvijas nacionālās U17 izlases spēlētājs, kurš iepriekš sevi apliecinājis arī Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas talantu skatēs un turnīros.
 
“Rūdolfa pievienošanas “Nottingham Forest FC” ir pirmais solis, un mēs strādājām pie tā, lai vēl vismaz viens no mūsu sešpadsmitgadīgajiem puišiem izmēģinātu spēkus kādā no ārzemju futbola akadēmijām. Mūsu uzdevums - katru gadu gatavot vairākus futbolistus, kuri būtu pieprasīti Eiropas akadēmijās un Latvijas izlasē. Šī brīža pārmaiņas, kuras notiek Rīgas Futbola skolā, ir vērstas uz apmācības procesa organizēšanu jaunā kvalitātes līmenī, lai kļūtu par vienu no Latvijas jaunatnes futbola līderiem,” pauž Rīgas Futbola skolas direktora vietnieks Vladimirs Šteinbergs.

Informāciju sagatavoja:
Rīgas Futbola skola