Ar četrām spēlēm sestdien un vēl trim mačiem svētdien turpināsies komanda.lv Pirmās līgas čempionāta sezona. Šīs 13. kārtas cīņas izlaidīs pašreizējie kopvērtējuma līderi SK Babīte, tomēr arī bez viņiem gaidāmas vairākas principiālas un saistošas spēles.

Kārtas izspēle sestdien, 18. jūnijā, plkst. 16:00 sāksies Tukuma pilsētas stadionā un Brocēnu SC stadionā. Tukumā vietējā FK Tukums-2000/TSS komanda uzņems FK Staiceles Bebri futbolistus, bet Brocēnos pie JFK Saldus vienības ciemosies AFA Olaine/SK Super Nova. Tukumniekiem šis būs otrais mačs pēc galvenā trenera maiņas, Staiceles pārstāvji pēc diviem sausajiem zaudējumiem lūkos atkal tikt gan pie punktiem, gan gūtiem vārtiem, JFK Saldus cerēs iekrāt savus pirmos punktus šosezon, bet Olaines futbolisti cerēs turpināt līdz šim daudzsološo cīņu par pietuvošanos kopvērtējuma labāko trijniekam.

Saistoša spēle sestdien plkst. 17:00 sāksies "Energoautomātikas" stadionā Rīgā, kad JDFS Alberts tiksies ar RTU FC futbolistiem. Mājinieki pēc trim zaudējumiem, kuros netika gūti nevieni vārti, būs motivēti apliecināt savu varēšanu cīņā pret kopvērtējuma sestajā vietā esošo RTU FC komandu, kas šosezon kā sacensību jaunpienācēja piedzīvojusi tikai divus zaudējumus. Savukārt vēl pēc stundas "Skonto" stadionā Rīgā sāksies cita intriģējoša spēkošanās starp Skonto FC un FK Auda vienībām, kurā mājinieki lūkos reabilitēties pēc nesenā zaudējuma pret SK Babīte ar rezultātu 0:1, bet viesi centīsies vēl vairāk iesaistīties cīņā par kopvērtējuma pirmajām trim vietām. Pašlaik abas komandas ar 22 punktiem dala turnīra tabulas trešo un ceturto pozīciju, lai gan skontiešiem ir divas spēles rezervē.

Svētdienas, 19. jūnija, spēļu programma tiks atklāta plkst. 14:00 Preiļu novada BJSS stadionā ar dueli starp novadu kaimiņiem Preiļu BJSS un Rēzeknes FA/BJSS. Mājiniekus iedvesmos pēdējā laikā progresējušais sniegums, kas iepriekšējos trīs mačos ļāvis tikt pie sešiem punktiem, savukārt rēzeknieši par spīti vienam punktam pēdējās divās spēlēs joprojām ir kopvērtējuma vicelīderi, kurus panākums pietuvinās SK Babīte komandai līdz astoņu punktu atstatumam.

Kārtas noslēdzošie divi mači svētdien sāksies plkst. 17:00, kad FK Ogre uzņems Valmiera Glass FK/BSS komandu Ogres ģimnāzijas laukumā, bet FK Jēkabpils/JSC un FK Smiltene/BJSS vienības tiksies Jēkabpils SC stadionā. Ogrēnieši pēdējās četrās kārtās cietuši tikai vienu zaudējumu, kamēr valmieriešiem jācenšas atgriezt iepriekš stabilais sniegums, jo trīs zaudējumi pēdējās piecās spēlēs likuši komandai atkāpties uz turnīra tabulas piekto pozīciju. Tikmēr liels pārbaudījums gaidāmais mačs būs šosezon vairākus skaļākus panākumus guvušajiem jēkabpiliešiem, jo Smiltenes komanda pašlaik šķietami atrodas uz viļņa – piecas uzvaras pēdējās sešās spēlēs un astotā vieta kopvērtējumā.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija