Latvijas Futbola federācijas (LFF) pārstāvji, ievadot saulainās jūnija dienas, ar bagātīgiem dāvanu krājumiem devās ciemos pie Īslīces SOS Bērnu ciemata jauniešiem, lai iepriecinātu viņus ar futbola inventāru un dažādām sportiskām spēlēm. Redzot bērnu patieso prieku un azartu, vēlreiz gūts apstiprinājums nezūdošajai vērtībai – futbols vieno!

 Video no ciemošanās Īslīcē

Īslīces SOS Bērnu ciemata jaunieši tika pie bagātīga futbola inventāra klāsta un citām dāvanām, kas piemērotas sportiskām aktivitātēm visu vecumu puišiem un meitenēm. Kopā ar bērniem piedalījāmies dažādos konkursos un stafetēs, mācoties, cik svarīgi ir atbalstīt vienam otru kā ikdienā, tā arī savos hobijos. Patiesi aizkustinošs bija bērnu neviltotais prieks, uzņemot ciemiņus un saņemot sarūpētās dāvanas.

 Foto no ciemošanās Īslīcē

"Paši bijām pārsteigti, cik spēcīgi, prasmīgi un fiziski attīstīti ir šie jaunieši. Futbols viņiem patiesi iet gan pie sirds, gan no rokas, tāpēc noteikti mudinām apkārtējo rajonu futbola klubus padomāt par iespējām, kā šos jauniešus piesaistīt futbola treniņiem. Sports acīmredzami ir viņu kaislība, kas sagādā dažbrīd tik ļoti pietrūkstošās patiesa prieka emocijas. Atbalstu un pozitīvo lādiņu bērniem varam sniegt ne tikai ar dāvanām, bet arī ar palīdzīgu roku ikdienas sporta aktivitāšu nodrošināšanā," izceļ LFF Futbola attīstības nodaļas vadītājs Renārs Krīgers.

Ciemata vadītāji laipni pie sevis ciemos aicina ikvienu, kurš vēlas satikt šos bērnus un uzspēlēt ar viņiem bumbu, jo ikviens no ciemata iemītniekiem ir atvērts jaunām draudzībām un kopīgām emocijām.

LFF un Īslīces SOS Bērnu ciemata draudzība stiepjas jau vairāk nekā desmit gadu garumā, kopš savulaik ciešās attiecības iedibināja LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Īpaša pateicība pienākas LFF sadarbības partnerim "Subway", kas iepriecināja bērnus ar gardām uzkodām. Tiekamies nākamreiz!


Latvijas Futbola federācija