Latvijas Futbola federācija (LFF) ciešā sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) atvērusi Latvijas futbola izlases Biznesa klubu, kas pašmāju uzņēmējiem piedāvā iespēju futbola gaisotnē uzturēt esošās un dibināt jaunas biznesa attiecības gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.

Pirmais Latvijas futbola izlases Biznesa kluba pasākums norisinājās par godu Latvijas nacionālās futbola izlases spēlei Baltijas kausa izcīņas ietvaros 1. jūnijā Liepājā. LFF un LTRK organizētajā braucienā uz spēli piedalījās kopumā 47 Biznesa kluba viesi, kuri piedalījās gan vairākās saviesīgās aktivitātēs un diskusijās, gan kopīgi atbalstīja Latvijas izlasi mačā pret Lietuvu.

 Foto no Latvijas futbola izlases Biznesa kluba brauciena uz Liepāju

Pirmajā Biznesa kluba pasākumā tā dalībniekus Liepājas viesnīcā "Promenade Hotel" sagaidīja uzrunas no LFF, Lietuvas Futbola federācijas un Liepājas pilsētas domes vadības, kā arī saistoša diskusija par Latvijas futbolu un tā pievienoto vērtību ar Latvijas nacionālās futbola izlases visu laiku rezultatīvāko spēlētāju Māri Verpakovski un ar futbolu cieši saistīto aktieri Andri Buli.

Latvijas futbola izlases Biznesa kluba turpmākie pasākumi plānoti gan Latvijas izlases mājas spēļu, gan izbraukuma maču laikā, lai apvienotu kopīgu Latvijas izlases atbalstīšanu ar jaunu darījumu kontaktu veidošanu.


Latvijas Futbola federācija