Latvijas naconālā futbola izlase turpina Baltijas Kausa izcīņas ietvaros notiekošo treniņnometni. Šodien, 2. jūnijā, komanda dienas pirmajā pusē aizvadīja noslēdzošo treniņu Liepājā. Futbolisti tika sadalīti divās grupās. Tā grupa, kas vakar visvairāk spēlēja pret Lietuvu, veica nelielus skriešanas un stiepšanās vingrinājumus. Tikmēr tie futbolisti, kas nāca šajā spēlē uz maiņu, kā arī rezervisti veica stundu garu pilnvērtīgu treniņu ar bumbām. Treniņa noslēgumā abas grupas viena pēc otras devās atvēsināties uz Baltijas jūru.

Šodien ap pusdienlaiku komanda devās ceļā uz Rīgu, lai pavadītu galvaspilsētā vienu nakti un jau no agra rīta dotos ceļā uz Tallinu, kur 4. jūnijā Mariana Pahara vadītā komanda spēlē pret Igauniju centīsies nodrošināt uzvaru Baltijas Kausa izcīņas kopvērtējumā. Oficiālais pirmsspēles treniņš Latvjas izlasei Tallinā paredzēts piektdien, 3. jūnijā plkst 19:00 "A le Coq" arēnā. Mediju pārstāvjiem šajā treniņā būs atvērtas pirmās 15 minūtes.

Jāatzīmē, ka, izmantojot Baltijas Kausa kalendārā radušos pauzi, Igaunijas nacionālā futbola izlase 1. jūnijā savā laukumā draudzības spēlē ar rezultātu 2:0 pārspēja mūsu komandas pirmo pretinieci 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā - Andoru.

Latvijas nacionālās futbola izlases gaitām treniņnometnē Liepājā būs iespējams sekot līdzi LFF.lv, kā arī sociālajos tīklos TWITTER un FACEBOOK.

Novēlam veiksmi mūsu futbolistiem ceļā uz Igauniju un cīņā par Baltijas Kausa trofeju!


Latvijas Futbola federācija