Šodien, 27. maijā Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar kompāniju Wisher Enterprises LV, kas pārstāv “IBIS Riga centre” viesnīcu, Marijas ielā 5, Rīgā, jaunās viesnīcas telpās kopīgi rīkoja Latvijas nacionālās futbola izlases galvenā trenera Mariana Pahara preses konferenci, kuras galvenā tēma bija valstsvienības gatavošanās Baltijas Kausa izcīņai.

Tikmēr preses konferences otrās daļas ievadā Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis dalījās savās atmiņās par valstsvienības ekipējuma attīstību cauri dažādiem kvalifikācijas cikliem, kamēr viens no Latvijas izlases pastāvīgajiem līdzjutējiem Viktors Rožkalns stāstīja par savu pieredzi un piedzīvojumiem Latvijas izlases fanošanas laikā.

Pasākuma kulminācijā klātesošajiem tika prezentēts arī Latvijas nacionālās futbola izlases jaunā modeļa adidas ekipējums, tostarp, arī spēļu forma, kurā valstsvienība aizvadīs gan gaidāmās Baltijas Kausa spēles ar Lietuvu un Igauniju, gan arī uzsāks 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas "B" apakšgrupas turnīru.

Zīmīgi, ka gan pret Lietuvu, gan izbraukumā pret Igauniju mūsu futbolisti laukumā dosies sekojošā krāsu kompozīcijā: KARMĪNSARKANS – BALTS – KARMĪNSARKANS, simboliski attēlojot Latvijas karoga krāsu kompozīciju.      

Latvijas izlases jaunajās adidas formas ir veidotas ar elastīgo FORMOTION® piegriezumu, kas spēlētājiem sniedz pilnīgu kustību brīvību un nodrošina lielāku komfortu atrodoties kustībā. Formu audumā iestrādāta Climacool tehnoloģija, kura nodrošina atvēsināšanas funkciju un spēles laikā uztur spēlētāja ķermeni sausu.

Jauno tērpu prezentēšanas pasākums notika Rīgā, savukārt 1. jūnijā Liepājā notiks izbraukuma tirdzniecība, kur jebkurš futbola līdzjutējs varēs iegādāties nacionālās izlases jaunos kreklus, kļūstot par daļu no Latvijas izlases.

Sporta preču veikals “KOMANDA.LV”, kas atrodas Elektrum Rīgas Olimpiskā sporta centra telpās (Grostonas ielā 6, Rīgā, ieeja no Vesetas ielas puses), futbola līdzjutējiem piedāvā arī personalizēšanas iespējas uz izlases krekliem, kuru izpildes termiņš ir trīs dienas. Turpmāk veikalā būs pieejami nacionālās izlases jaunā dizaina krekli arī dāmām, kā drīzumā pārdošanā – arī izlases treniņtērpi.

 M. Pahara preses konference un jauno izlases tērpu prezentēšana (sportacentrs.com)

 PRESES MAPE pirms Baltijas Kausa izcīņas (27.05.2016.)

BIĻETES UZ SPĒLI LATVIJA - LIETUVA PĀRDOŠANĀ BIĻEŠI SERVISS KASĒSATBALSTI LATVIJAS NACIONĀLO IZLASI 4. JŪNIJĀ TALLINĀ!


Latvijas Futbola federācija