Svētdien, 22. maijā, pirmoreiz vēsturē Latvijas kausa izcīņas finālu uzņems Jūrmalas pilsētas stadions "Sloka". Cīņā par prestižo trofeju dosies finālā pirmoreiz iekļuvušie FK Spartaks Jūrmala futbolisti un FK Jelgava komanda, kas sacensībās uzvarējusi iepriekšējos divus gadus pēc kārtas.

Lielā fināla nedēļas nogale tika ievadīta sestdien, 21. maijā, kad vispirms norisinājās abu komandu pirmsspēles preses konference, bet vēlāk abu klubu futbolisti iemēģināja Slokas stadiona zālienu, aizvadot oficiālos pirmsspēles treniņus.

 Video no preses konferences un treniņiem

 Foto no komandu pirmsspēles treniņiem

 Latvijas kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas fināla preses mape

Finālspēle svētdien sāksies plkst. 16:00, un tiešraidē to pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7. kanāls. Teksta tiešraidi piedāvās online.lff.lv. Savukārt jau no plkst. 13:00 Slokas stadiona rezerves laukumā norisināsies īpaši bērnu futbola svētki, kuros aicināti piedalīties visi jūrmalnieki un pilsētas viesi.

Stadiona tribīnes līdzjutējiem tiks atvērtas plkst. 15:00 – aicinām ierasties laicīgi un aktīvi piedalīties plašajā izklaides programmā pirms lielā fināla!

Biļetes uz Latvijas kausa izcīņas finālu nopērkamas visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā, bet pirms spēles tās būs pieejamas arī Slokas stadiona kasēs.


Latvijas Futbola federācija