Latvijas kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas fināla dienu svētdien, 22. maijā, Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka" ievadīs bērnu futbola svētki, kuros meistarībā spēkosies abu finālistu – FK Spartaks Jūrmala un FK Jelgava – bērnu komandas.

Lielajam finālam veltītie bērnu futbola svētki svētdien plkst. 13:00 sāksies stadiona "Sloka" rezerves laukumā. Pasākuma gaitā tiks aizvadītas kopumā sešas spēles, kurās sacentīsies FK Spartaks Jūrmala un FK Jelgava 2009., 2008. un 2006. dzimšanas gada futbolistu komandas. Spēļu starplaikos norisināsies dažādas sportiskas aktivitātes un konkursi, kuros bērni varēs tikt pie Latvijas Futbola federācijas (LFF) sarūpētajām balvām.

Bērnu futbola svētkos laipni aicināti piedalīties ir arī pārējie jūrmalnieki un pilsētas viesi, lai kopīgi ar bērniem izmēģinātu savus spēkus dažādās aktivitātēs un konkursos.

Pēc bērnu futbola svētkiem mazajiem futbolistiem un viņu vecākiem tiks nodrošināta iespēja stadiona "Sloka" tribīnēs vērot Latvijas kausa finālu starp Jūrmalas un Jelgavas klubiem. Lielā fināla sākums plkst. 16:00.

Novēlam mazajiem jūrmalniekiem un jelgavniekiem, kā arī pārējiem pasākuma dalībniekiem sajusties kā daļai no Latvijas kausa izcīņas fināla! Lai izdevušies un priekpilni futbola svētki!

Biļetes uz Latvijas kausa finālu pārdošanā visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā


Latvijas Futbola federācija