Mediji tiek aicināti piedalīties preses konferencē, kas veltīta Latvijas kausa izcīņas 2015./2016. gada sezonas finālam. Preses konference norisināsies sestdien, 21. maijā, viesnīcā "Hotel Jūrmala Spa" (Jomas iela 47/49, Jūrmala). Preses konferences sākums plkst. 14:00.

Preses konferencē piedalīsies FK Spartaks Jūrmala pārstāvji Oļegs Kubarevs (galvenais treneris) un Dmitrijs Platonovs (uzbrucējs), kā arī FK Jelgava pārstāvji Dāvis Caune (galvenā trenera vietas izpildītājs) un Gints Freimanis (aizsargs un kapteinis). Klātesošajiem būs iespēja uzzināt par visām Latvijas kausa fināla aktualitātēm un biļešu pieejamību.

Tāpat sestdien, 21. maijā, fināla norises vietā Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka" (Skolas iela 5) norisināsies abu komandu pirmsspēles treniņi, kas pilnā apjomā būs atvērti mediju pārstāvjiem. Vispirms plkst. 16:00 sāksies FK Spartaks Jūrmala treniņš, bet FK Jelgava treniņa sākuma laiks būs plkst. 17:30. Abi treniņi ilgs vienu stundu.

Latvijas Futbola federācija (LFF) piedāvā mediju pārstāvjiem transportu 21. maijā no "Elektrum" Olimpiskā centra uz preses konferences norises vietu un komandu treniņiem stadionā "Sloka", kā arī atpakaļ. Lai pieteiktos vietai LFF transportā, lūdzam mediju pārstāvjus līdz piektdienas, 20. maija, plkst. 12:00 iesūtīt pieteikumu uz e-pasta adresi media@lff.lv, norādot vārdu un uzvārdu, pārstāvēto mediju, kontaktinformāciju un sestdienas pasākumu apmeklējumu (tikai preses konference vai preses konference un komandu treniņi).

Atgādinām par mediju akreditāciju iesniegšanas procesu darbam Latvijas kausa finālā, kas noslēgsies 18. maija pusnaktī.

Latvijas kausa izcīņas finālā svētdien, 22. maijā, plkst. 16:00 spēkiem mērosies pirmoreiz finālu sasniegusī FK Spartaks Jūrmala komanda un FK Jelgava futbolisti, kuri par turnīra uzvarētājiem kļuvuši iepriekšējos divus gadus pēc kārtas. Pirmoreiz vēsturē sacensību finālu uzņems Jūrmalas pilsētas stadions "Sloka".

Turpinās biļešu pārdošana uz Latvijas kausa izcīņas finālu


Latvijas Futbola federācija