Par komanda.lv Pirmās līgas čempionāta aprīļa mēneša labāko spēlētāju kļuvis 24 gadus vecais SK Babīte komandas uzbrucējs Edgars Kārkliņš.

Edgars Kārkliņš par labāko tika atzīts līdzjutēju balsojumā, kas norisinājās mājaslapā www.komanda.lv, iegūstot pārākumu arī kopējā balsojuma ieskaitē, ko veido līdzjutēju, Latvijas Futbola federācijas (LFF) un veikala "Komanda" vērtējums.

Aprīlī Edgars Kārkliņš palīdzēja komandai uzvarēt visās piecās aizvadītajās spēlēs, visās dodoties laukumā SK Babīte sākumsastāvā un četrās no tām izceļoties ar precīziem sitieniem. Kopumā aprīlī viņa kontā septiņi gūti vārti.

SK Babīte šosezon piedzīvo savu debiju komanda.lv Pirmās līgas čempionātā, turklāt komanda ar maksimālie iespējamajiem 21 punktu septiņos mačos pašlaik ir kopvērtējuma līdere. Savukārt Edgars Kārkliņš ar kopumā deviņiem gūtiem vārtiem ir turnīra ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Kā mēneša labākais futbolists Edgars Kārkliņš saņem dāvanu karti pirkumiem veikalā "Komanda" un īpašu piemiņas balvu.

Katrs no komanda.lv Pirmās līgas klubiem sezonas garumā aizvadīs 28 spēles. Turnīra spēcīgākā komanda iegūs tiesības 2017. gada sezonā sacensties "SynotTip" futbola Virslīgas čempionātā, bet otrās vietas ieguvēji par šādām tiesībām pārspēlēs spēkosies ar Virslīgas turnīra septīto labāko komandu.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija
Foto - SK Babīte