Latvijas Futbola federācijas (LFF) Izglītības nodaļa ceturtdien, 19. maijā, organizē īpašu treneru semināru visiem interesentiem, kura gaitā dalībnieki varēs iegūt plašu informāciju par neseno stažēšanos Spānijas granda "Real Madrid" jauniešu futbola akadēmijā, kā arī piedalīties praktiskajās un teorētiskajās nodarbībās spēlētāju individuālās tehniskās sagatavošanas aktualitātēs Krievijas speciālista Aleksandra Aļpova vadībā.

Semināra pirmā daļa sāksies plkst. 11:00 "Elektrum" Olimpiskajā centrā, kad LFF Izglītības nodaļas pārstāvji Jurijs Andrejevs, Artūrs Biezais un Kirils Buravcevs, kā arī LFF Futbola akadēmijas galvenais treneris Aleksandrs Jeļisejevs sniegs plašu ieskatu aprīlī notikušajā stažēšanās vizītē "Real Madrid" jauniešu akadēmijā. Semināra dalībnieki varēs uzzināt par brauciena laikā iegūtajām zināšanām, kas aptver kluba akadēmijas infrastruktūru, akadēmijas iekšējo darba sistēmu un principiem, treniņu procesu un tā galvenajiem akcentiem, kā arī sacensību procesu.

Savukārt dienas turpinājumā turpat "Elektrum" Olimpiskajā centrā un Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā ar prakses un teorijas nodarbībām uzstāsies Krievijas speciālists Aleksandrs Aļpovs, sniedzot informāciju par aktualitātēm futbolistu individuālajā tehniskajā sagatavošanā.

Semināra darba plāns

  • 11:00-13:00 | "Real Madrid" akadēmijas sistēma un darba organizācija ("Elektrum" OSC konferenču zāle, 4. stāvs)
  • 13:30-15:30 | Prakse / Individuālā tehniskā sagatavošana (Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukums)
  • 16:00-18:00 | Teorija / Individuālā tehniskā sagatavošana ("Elektrum" OSC konferenču zāle, 4. stāvs)

Dalībnieku ievērībai – piedaloties praktiskajā nodarbībā Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā, tās dalībniekiem jāņem līdzi savs futbola ekipējums, jo nodarbība norisināsies ar pašu semināra apmeklētāju dalību.


Latvijas Futbola federācija