Lielu atsaucību ieguvušais meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals" jeb "Sapņi piepildās" 2016. gadā ieguvis citas norises aprises, un šoreiz tiks aizvadīts kā pasākumu sērija Latvijas reģionos. Pirmā meiteņu futbola diena, Latvijas Futbola federācijai (LFF) sadarbojoties ar FS "METTA", norisināsies 15. maijā "Elektrum" Olimpiskajā centrā, Rīgā.

Meiteņu futbola festivāls "Live Your Goals" ir lieliska iespēja meitenēm iepazīt futbola skaistumu un sievišķīgumu, kopā ar vienaudzēm un labākajām Latvijas nacionālās izlases spēlētājām svinot futbolu kā svētkus. "Live Your Goals" ir Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) īstenota futbola attīstības programma, ar kuras palīdzību LFF vēlas piesaistīt vēl vairāk meitenes futbolam un parādīt, ka sieviešu futbols var būt skaists un aizraujošs.

Līdz šim "Live Your Goals" meiteņu futbola festivāls ticis organizēts kā viens visaptverošs pasākums ierasti septembrī. Piemēram, 2015. gadā festivālu uzņēma Rīgas 49. vidusskolas stadions, kad vienkopus pulcējās teju 200 jaunās futbolistes no visas Latvijas, kas bija festivāla dalībnieču rekordskaits.

"Šogad esam izlēmuši "Live Your Goals" festivālu organizēt visa gada garumā kā vairāku pasākumu sēriju, lai paplašinātu festivāla ģeogrāfiju un īpaši izceltu jauno meiteņu pievienošanos futbola treniņiem mūsu valsts reģionos. Šis var būt lielisks rīks jaunu meiteņu piesaistīšanai arī tiem reģionālajiem futbola klubiem, kuros jau ir meiteņu futbola grupas, tāpēc mudinām klubus un LFF reģionālos nodibinājumus būt aktīviem sabiedrības uzrunāšanā," izceļ LFF Sieviešu futbola nodaļas vadītāja Ņina Travkina. "Pirmo šīgada "Live Your Goals" pasākumu rīkosim ciešā sadarbībā ar FS "METTA", bet gada turpinājumā plānojam līdzīgas aktivitātes rīkot arī Rēzeknē, Ventspilī, Liepājā un vēlreiz Rīgā. Augsti novērtējam FS "METTA" vēlēšanos un iniciatīvu būt nozīmīgai daļai no šīgada "Live Your Goals" pasākumu programmas."

LFF un FS "METTA" organizētā "Live Your Goals" meiteņu futbola diena norisināsies 15. maijā "Elektrum" Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6B, Rīgā. Reģistrēšanās un komandu sadale sāksies plkst. 10:00, bet no plkst. 11:00 līdz 13:00 norisināsies dažādas ar futbolu saistītas aktivitātes, stafetes, spēles un izglītojoši konkursi, kuros līdzās meitenēm piedalīsies arī FS "METTA" treneri. Šī pasākuma dalībnieču vecums ir 2007.-2009. gadā dzimušās meitenes. Iepriekšēja pieteikšanās dalībai pasākumā iespējama, rakstot uz e-pasta adresi maira.mihelsone@fsmetta.lv. Plašāka informācija iegūstama, zvanot +371 26430033 (Maira Mihelsone).

Piesakies dalībai pasākumā arī elektroniski

Mudinām visas jaunās futbolu mīlošās meitenes un viņu vecākus atnākt, pamēģināt un atrast savu nākotni futbolā!

Pārējie 2016. gada "Live Your Goals" meiteņu futbola festivāla pasākumi tiks izziņoti papildus.


Latvijas Futbola federācija