Latvijas Futbola federācija (LFF) līdz pat šodienai ir realizējusi un turpina realizēt vairākas Latvijas futbola klubu atbalsta programmas, kuras ikdienā veicina Latvijas futbola attīstību un popularizēšanu.

Laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam futbola klubu atbalsta programmās ieguldīti kopumā 1,28 miljoni EUR un šis atbalsts turpina pieaugt. Atbalsta programmu ietvaros atbalstīti 91 futbola klubs un sporta skolas no visas Latvijas, tostarp, nodrošinot treneru tālākizglītību, jaunatnes futbola pasākumu organizēšanu, inventāra un vārtu iegādes atbalstu un jaunatnes futbola sistēmas attīstību. Papildus tam šajā laika posmā investēts vairāk nekā 1 miljons EUR infrastruktūras attīstībā.

Jau iepriekš ziņots, ka piektdien, 22. aprīlī notikušajā LFF Valdes sēdē tās locekļi vienbalsīgi atbalstīja klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsta programmas reglamentu un tās ieviešanu 2017. – 2020. gada periodam. Lēmums apstiprināt “Klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsta programmu” gandrīz 2 miljonu EUR vērtībā un tās reglamentu realizēšanai 2016. – 2020. gada ietvaros tika pieņemts vienbalsīgi. Programmas mērķis ir atbalstīt Latvijas futbola klubus, sniedzot konsultācijas un nodrošinot finansējumu attīstības plānu realizācijai, kā arī sekmēt Latvijas futbola attīstības plāna realizāciju sadarbībā ar Latvijas futbola klubiem.

Ar klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsta programmas reglamentu LFF šodien ir iepazīstinājusi arī organizācijas biedrus. 

 LFF klubu ilgtspējīgas attīstības atbalsta programmas reglaments


Latvijas Futbola federācija