Līdz ar pirmdienu, 25. aprīlī, publiskajā tirdzniecībā par īpašu cenu pieejamas biļetes uz Latvijas kausa izcīņas futbolā 2015./2016. gada sezonas finālspēli, kas 22. maijā notiks Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka". Biļetes pieejamas visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā.

pirkt biļetes internetā

No 25. aprīļa līdz 4. maijam (ieskaitot) vienas biļetes cena uz Latvijas kausa izcīņas finālspēli būs tikai 5 EUR, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 2.50 EUR. Šajā laikā vēl norisināsies turnīra pusfināla spēles, kur par vietu finālā spēkosies FK "Ventspils", FK "Jelgava", FK "Spartaks Jūrmala" un BFC "Daugavpils" komandas. Pusfināla cīņās uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā, kas nozīmē, ka sacensību finālisti kļūs zināmi 4. maijā.

PLAŠĀKA INFORMĀCIJA PAR TURNĪRA PUSFINĀLA PĀRIEM

Latvijas Futbola federācija aicina futbola sabiedrību izmantot iespēju iegādāties biļetes laicīgi, lai vienu no Latvijas futbola dzīves gada svarīgākajiem mačiem varētu klātienē apmeklēt par īpašu cenu.

No 5. maija līdz spēles norises dienai vienas biļetes cena uz Latvijas kausa izcīņas finālspēli būs 10 EUR, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 5 EUR.

Visos biļešu tirdzniecības etapos invalīdiem tiks nodrošināta bezmaksas ieeja stadionā.

Tāpat no 5. maija tirdzniecībā būs pieejamas īpašas biļešu ģimenes pakas, kur biļetes diviem pieaugušajiem un vienam bērnam (līdz 18 gadu vecumam) maksās kopumā 21 EUR, bet biļetes diviem pieaugušajiem un diviem bērniem (līdz 18 gadu vecumam) maksās kopumā 22 EUR.

Latvijas kausa izcīņas fināls Jūrmalas pilsētas stadionā "Sloka" 22. maijā sāksies plkst. 16:00. Šajā stadionā prestižā turnīra izšķirošā cīņa notiks pirmoreiz vēsturē.


Latvijas Futbola federācija