Sestdien, 23. aprīlī, un svētdien, 24. aprīlī, norisināsies septiņas komanda.lv Pirmās līgas čempionāta ceturtās kārtas spēles, kurās pieci klubi lūkos turpināt savas bezzaudējumu sērijas sezonas ievadā, bet septiņas citas vienības cerēs gūt savas pirmās uzvaras.

Pirmā ceturtās kārtas spēle sestdien plkst. 13:00 sāksies Rīgas 49. vidusskolas stadionā, kad JDFS Alberts uzņems Preiļu BJSS komandu. Abām vienībām aiz muguras ir trīs spēles, kurās JDFS Alberts komanda iekrājusi vienu punktu, bet Preiļu klubs vēl ir savu pirmo punktu meklējumos. Savukārt stundu vēlāk FK Jēkabpils/JSC uzņems Rēzeknes FA/BJSS komandu Jēkabpils SC stadionā. Gaidāmās cīņas laukuma saimnieki līdzšinējās divās spēlēs tikuši pie viena punkta, kamēr Rēzeknes klubs pašlaik ir kopvērtējuma līderis ar deviņiem punktiem trīs mačos un kopumā jau 16 gūtiem vārtiem.

Tāpat sestdien plkst. 15:00 Smiltenes pilsētas (Tepera) stadionā sāksies mačs starp FK Smiltene/BJSS un RTU FC komandām. Smiltenieši līdz šim divās spēlēs ieguvuši vienu punktu, bet turnīra jaunpienācēji RTU FC sacenšas bez zaudējumiem un trīs dueļos tikuši pie septiņiem punktiem. Vēl pēc vienas stundas Valmiera Glass FK/BSS komanda, kas arī izcīnījusi maksimāli iespējamos deviņus punktus trīs spēlēs, spēkosies ar JFK Saldus futbolistiem Vidzemes Olimpiskā centra stadionā. Saldenieki līdz šim divās cīņās pie punktiem un gūtiem vārtiem nav tikuši.

Vēl trīs mači norisināsies svētdien, un jau pirmajā no tiem laukumā dosies trešais klubs, kas sezonu iesācis ar trim uzvarām pēc kārtas – SK Babīte. Turnīra jaunpienācēji plkst. 14:00 tiksies ar līdz šim divus zaudējumus piedzīvojušo FK Ogre komandu Piņķu stadionā. Cita spēle plkst. 17:00 sāksies LFF mācību un treniņu centrā “Staicele”, kur vietējā FK Staiceles Bebri vienība, kuras kontā ir trīs punkti trīs spēlēs, uzņems Skonto FC vienību, kas trīs mačos iekrājusi septiņus punktus.

Kārtas noslēdzošā spēle svētdien plkst. 18:00 sāksies Olaines pilsētas stadionā, kurā AFA Olaine/SK Super Nova uzņems FK Auda futbolistus. Gaidāmā mača mājinieki līdzšinējās divās cīņās ieguvuši vienu punktu, bet FK Auda rēķinā ir seši punkti trīs dueļos.

 Trešās spēļu kārtas labākās epizodes

Katrs no komanda.lv Pirmās līgas klubiem sezonas garumā aizvadīs 28 spēles. Turnīra spēcīgākā komanda iegūs tiesības 2017. gada sezonā sacensties "SynotTip" futbola Virslīgas čempionātā, bet otrās vietas ieguvēji par šādām tiesībām pārspēlēs spēkosies ar Virslīgas turnīra septīto labāko komandu.

"Komanda" ir sporta preču veikals ar vairāku gadu pieredzi komandu ekipējuma tirdzniecībā. Tas piedāvā katram komanda.lv Pirmās līgas klubam īpaši izstrādātu lojalitātes programmu un individuālu pieeju, kā arī īpaši izvēlētu sortimentu no tā sadarbības partnera "adidas".


Latvijas Futbola federācija