Radio NABA raidījuma "OLE" 24. aprīļa raidījumā pie tā vadītājiem viesosies Latvijas Futbola federācijas (LFF) izpilddirektors Edgars Pukinsks. Pārraide 95.8 FM frekvencē no plkst. 12:00 līdz 13:00.

Raidījuma gaitā Edgars Pukinsks pastāstīs par gaidāmo LFF Kongresu, kas norisināsies 29. aprīlī un kurā gaidāmas gan LFF prezidenta, gan LFF Valdes vēlēšanas, kā arī par pēdējos četros gados Latvijas futbola dzīvē pieredzēto un paveikto. Tāpat klausītājiem būs iespēja uzzināt par aktualitātēm Latvijas futbola infrastruktūras jautājumos, kā arī sieviešu futbolā un komanda.lv Pirmās līgas čempionātā.

Radio NABA klausītāji tiek aicināti sūtīt savus jautājumus uz e-pasta adresi ole@radionaba.lv. Sazināties ar raidījuma veidotājiem iespējams arī sociālo tīklu Twitter un Facebook profilos. Tiešraides laikā būs iespējams zvanīt uz studiju pa tālruni 67034455 un uzdot savu jautājumu.

Klausies radio NABA raidījumu "OLE" šo svētdien, 24. aprīlī, plkst. 12:00. Frekvence Rīgā un tās apkārtnē - 95.8 FM. Klausies arī internetā, vai arī izmantojot radio NABA mobilo lietotni. Raidījumu audio ieraksti atrodami šeit.


Latvijas Futbola federācija