Latvijas Futbola federācija (LFF), piedaloties Valsts policijas (VP) rīkotajā projektā pamatskolu bērniem "Roku rokā", otrdien, 19. aprīlī, rīkoja projekta piektās sezonas finālsacensības, kurās jaunieši varēja demonstrēt un pilnveidot savas futbola prasmes.

 Video no "Roku rokā" finālsacensībām

Finālsacensībās "Skonto" hallē Rīgā 12 komandas mērojās spēkiem futbolā, dažādās stafetēs ar futbola elementiem un atjautības uzdevumos. Noslēdzoties futbola aktivitātēm, kļuva zināmi projekta šīs sezonas kopvērtējuma rezultāti.

 Foto no "Roku rokā" finālsacensībām

Projekta piektās sezonas finālsacensībās piedalījās komandas "Čiekurs", "Skudrupūznis", "Kamene", "Torņakalns", "Roku rokā", "Sirdsgaisma", "Patvērums", "Vita", "Imanta", "Ziemeļi", "Spridzeklītis" un "Vecmīlgrāvis".

LFF visas 12 komandas pasākuma laikā ielūdza uz Baltijas Kausa spēli starp Latvijas un Lietuvas U-21 futbola izlasēm, kas notiks 31. maijā Jelgavā. Komandām tika izdalīti īpaši sertifikāti kā apliecinājums biļešu saņemšanai.

Projekta "Roku rokā" jautro startu sacensības šosezon norisinājās kopumā sešos posmos, kā arī lielajā finālā un atsevišķā foto konkursā. Projekta "Roku rokā" mērķis ir palīdzēt un veicināt veselīga dzīvesveida attīstīšanu, kā arī iesaistīt jauniešus sportiskās aktivitātēs, tādējādi mazinot noziedzības un atkarību riskus.

LFF augstu novērtē projekta "Roku rokā" mērķi novirzīt bērnus uz ikdienu, kas bagāta ar sportiskām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu, tāpēc ar prieku turpina iesaistīties šajā projektā.

Plašāka informācija par projekta aktivitātēm iegūstama tā sociālā tīkla Facebook profilā.


Latvijas Futbola federācija